Διαβάστε σήμερα..

"

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Αντάμωμα 2014 για συνάντηση κατασκηνωτών & στελεχών των κατασκηνώσεων (ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΠΟΛΗ) της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς από 1981 έως 1995

 


Τίποτε στη ζωή μας δεν είναι τυχαίο αφού η τύχη είναι η καλλιτεχνία του Θεού. 
 Γι’αυτό η «τυχαία» συνάντηση στους φιλόξενους χώρους της Χριστιανούπολης, τις Κατασκηνώσεις αγοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, για το κάθε στέλεχος, τον κάθε κατασκηνωτή παραμένει θεϊκό εκτύπωμα στην ψυχή. 

Κι αν τα χρόνια περνούν, οι αναμνήσεις διατηρούν αναλλοίωτη την πρώτη αίσθηση, τον ενθουσιασμό για το καινούργιο που κάποια στιγμή, όταν ο Θεός θέλησε, γέμισε τη ζωή μας, την ύπαρξη μας και για την πλειοψηφία στην ευαίσθητη παιδική ηλικία.
Πηγή : Συνοδοιπορία

Το ιστολόγιο αυτό (http://antamoma2014.blogspot.gr/) δημιουργήθηκε από ανάγκη πληροφόρησης και επικοινωνίας για όλους τους «πολιτογραφημένους» Χριστιανοπολίτες, δηλαδή για τα στελέχη και τους κατασκηνωτές που έζησαν κάποιες ημέρες της ζωής τους, άλλοι περισσότερες άλλοι λιγότερες στην μεγάλη αγκαλιά της Κατασκήνωσης «Χριστιανούπολη» της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Πιο συγκεκριμένα φιλοδοξεί να γνωστοποιήσει σε κάθε κατασκηνωτή ή στέλεχος από την ίδρυση της Κατασκήνωσης το 1981 μέχρι και την Χριστιανούπολη 1995, ότι το πρωί της Κυριακής 21 Σεπτεμβρίου 2014 στην Μονή Χρυσοπηγής θα συναντηθούμε, εξ ου και «Αντάμωμα 2014».

Ξεκινώντας από την Θεία Λειτουργία θα ξαναζήσουμε μια κατασκηνωτική ημέρα, θα αναθερμάνουμε και θα ξαναθυμηθούμε σε μεγαλύτερη ηλικία πια στιγμιότυπα–φωτογραφίες της ψυχής, που βρίσκονται βαθιά χαραγμένες μέσα μας.

Θα επικαιροποιήσουμε στην μνήμη μας αγαπημένα πρόσωπα, ώριμους πια ανθρώπους, που έτσι και αλλιώς πολλές φορές σκεπτόμαστε αλλά τώρα θα αντικρύσουμε με πρόσωπο σμιλευμένο απο τον χρόνο και την καθημερινότητα. Θα μετρήσουμε σε αυτό τον γνώριμο μας τόπο πόσο διατηρείται μέσα μας η παιδικότητα που είναι "διαβατήριο" για την αιωνιότητα.

Θα ανταμώσουμε εκείνους που ο Θεός επέτρεψε να συναντήσουμε και να ζήσουμε σαν οικογένεια κάτω από την ίδια στέγη. Για να αποδειχθεί έμπρακτα, ότι ούτε ο χρόνος, ούτε η απόσταση, ούτε οι δυσκολίες μπορούν να διαγράψουν από τον εσώτερο εαυτό μας τις ζωογόνες αυτές μνήμες.

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Η μεγάλη οικογένεια της Χριστιανούπολης σου

ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ & ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ 1981-1995
Επισκεφθείτε το blog http://antamoma2014.blogspot.gr/ για την πρώτη συνάντηση κατασκηνωτών & στελεχών των κατασκηνώσεων (ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΠΟΛΗ) της Ι. Μ. Πειραιώς από 1981 έως 1995.
Recommended Post Slide Out For Blogger