*** Νυχτερινή Θεία Λειτουργία θα τελεστεί τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Νικολάου επισκόπου Μύρων της Λυκίας .Η Iερά Ακολουθία θα ξεκινήσει στις 9:00 μ.μ.***Ξεκίνησε το Χριστουγεννιάτικο παζάρι μας στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής. Πανέμορφα και καλαίσθητα δώρα σας περιμένουν προκειμένου να στολίσετε το σπίτι σας για την περίοδο των εορτών ,αλλά και να ενισχύσετε το ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό έργο της Μονής μας στην Ελλάδα και την εξωτερική Ιεραποστολή. Το παζάρι μας θα λειτουργεί κάθε Κυριακή μετά τη Λειτουργία από τις 10.00π.μ. και ως το μεσημέρι και κάθε Τετάρτη από τις 5.00 μ.μ. έως τις 8.00μ.μ.***Επίκαιρο Παιδικό βιβλίο για τα Χριστούγεννα -Το Ημερολόγιο του μεγάλου ερχομού. Ένα πρωτότυπο ημερολόγιο που προσπαθεί μέσα από την συμμετοχή των παιδιών με τη διήγηση και τη ζωγραφική να τους γνωρίσει την ιστορία των Χριστουγέννων. Κατάλληλο για δώρο εορτών σε συναντήσεις μικρών παιδιών και κατηχητικά .Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Χρυσοπηγή.(σελίδες:16, τιμή:3 ευρώ).Σε Ιερούς Ναούς, Ιερές Μονές και βιβλιοπωλεία παρέχεται έκπτωση 30%.Τηλέφωνο για παραγγελίες: 2295022228 .,i>

Χριστουγεννιάτικη προσφορά από τις εκδόσεις Χρυσοπηγή

Χριστουγεννιάτικη προσφορά από τις εκδόσεις Χρυσοπηγή
Μάθετε περισσότερα. Κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Ουέμπαλε νιο. Που πάει να πει...Ευχαριστώ πολύ..


Με τη χάρη και την ευλογία του Θεού ολοκληρώθηκε και η 3η Αποστολή της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.Για δύο περίπου μήνες προσπαθήσαμε ακόμη περισσότερο να έρθουμε κοντά με αυτούς τους ανθρώπους και να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούσαμε στη ζωή και την καθημερινότητά τους.
 Κύριος σκοπός  μας ,να ενισχύσουμε το έργο της Εκκλησίας της Ουγκάντας αλλά και πιο συγκεκριμένα  τον  π.Γεωργίου Νυόμπι στο χωριό Λουγκουζί , στην ενορία του Αγίου Σπυρίδωνος  με τη συνδρομή μας στο Κατηχητικό,ιεραποστολικό αλλά και φιλανθρωπικό έργο
.Προσπαθήσαμε για δύο μήνες περισσότερο τώρα παρά τις προηγούμενες φορές ,(η εμπειρία των προηγούμενων ετών ,μας το επέτρεπε) να μάθουμε τα προβλήματα αλλά και τη ζωή αυτών των ανθρώπων.

Στην 3η Αποστολή  στην Ουγκάντα συμμετείχαν οι: Θεοδώρα Τριπικέλη - Σαμπαζιώτου,Δήμητρα Ζωή Σαμπαζιώτου,Αγγελική Δασούλα,Ασημίνα Παπαπαύλου,Σταυρούλα Λαμπίδη,Σταυρούλα Χαβαντζόγλου,και Ελένη Μαρκοπούλου.Χωρίς τη βοήθειά τους ,η αποστολή μας δεν θα είχε πραγματοποιηθεί.Τις ευχαριστούμε πολύ.Ο Θεός να ευλογεί τις ίδιες και τις οικογένειές τους.

Στον απολογισμό και αυτής  της αποστολής θα επαναλαμβάναμε πάλι «Γιατί πηγαίνουμε στην Αφρική ; Μα για να γίνουμε Χριστιανοί.»Τα πάντα ώς την παραμικρή λεπτομέρεια σου θυμίζουν αλλοτινές αξίες που είχαμε και μέχρι σήμερα παρ όλες τις δυσκολίες έχουμε στον τόπο μας.το μοίρασμα,την απλότητα,το χαμόγελο,τα  παιδιά και πάνω απ όλα το Θεό.

Την Κυριακή 31 Αυγούστου τελέσαμε τη Θεία Λειτουργία και  χαιρετήσαμε τους πιστούς της ενορίας του Αγίου Σπυρίδωνος..Τους αφήσαμε με δάκρυα στα μάτια από τα παιδιά μέχρι τους μεγαλυτέρους. Η τζάτζα Μουτσάρα μας καθηλωσε : "Ευχαριστούμε για τον πόνο που έχετε για μας".
Μικρά δώρα μας γέμισαν τα χέρια και την καρδιά.Ένα φρούτο ,λίγα φυστίκια.
Αμίλητοι πήραμε το δρόμο του γυρισμού .Τα παιδιά έμειναν εκεί και χαιρετούσαν.
Ουέμπαλε νιο. Που πάει να πει...Ευχαριστώ πολύ..
Recommended Post Slide Out For Blogger