Τιμή σε εσάς...

Τιμή σε εσάς...
Τιμή σε εσάς που πέσατε στης νίκης τον αγώνα
και καθεμιά απ’ το αίμα σας που χύσατε σταγόνα..
τη λευτεριά θεμέλιωσε και την χαιρόμαστε όλοι.
Ποτέ σας δεν δειλιάσατε στου βάρβαρου το βόλι
και στήσατε στα στήθη σας ατσάλινη ασπίδα
και δώσατε ελεύθερη σαν πρώτα την Πατρίδα!!!

Με το χαμόγελο στα χείλη ...

Με το χαμόγελο στα χείλη ...
Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. Κάντε κλικ στην εικόνα

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Η παλαιοχριστιανική Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου θα τελεστεί αύριο Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 7.30.π.μ.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Πήγαμε στη "Γαλιλαία".Επίσκεψη "από καρδιάς"στην μονάδα ανακουφιστικής φροντίδας


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η  Χριστουγεννιάτικη επίσκεψη προσκυνητών και φίλων της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στη μονάδα ανακουφιστικής φροντίδας «Γαλιλαία» της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής που βρίσκεται στα Σπάτα.
 Το πρωί της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου μετά το Αρχονταρίκι αρκετά αυτοκίνητα με προσκυνητές της Ιεράς Μονής ξεκινήσαμε για τον πολύ σημαντικό αυτό χώρο που σκοπός της δημιουργίας του είναι, η προσφορά στους ανθρώπους που περνούν δοκιμασία και ασθένεια.

Η επίσκεψή μας είχε σκοπό να γνωρίσουμε το χώρο,να ξεναγηθούμε στους χώρους του καινούργιου ξενώνα της «Γαλιλαίας» που πραγματικά μοιάζει με όμορφο σπίτι με άρτιο και σύγχρονο εξοπλισμό αλλά και να επισκεφθούμε την εορταγορά της "Γαλιλαίας"
Οι εντυπώσεις μας ήταν οι καλύτερες με την παρουσία της κ.Καρολίνας Λως υπεύθυνης της ομάδος εθελοντών.

Τι κρατήσαμε; Σε έναν χώρο τόσο μεγάλου πόνου,είδαμε την ελπίδα ,την ευλογία και τη χάρη του Θεού.Ευχές και προσευχές για τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτης Μεσογαίας κ.Νικόλαο αλλά και όλους τους εθελοντές που δίνουν την ψυχή τους σε αυτήν την ευλογημένη προσπάθεια.


Recommended Post Slide Out For Blogger