Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή προσπαθούμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Ξεκίνησε η Χριστιανούπολη 2017 στην Ουγκάντα.
(Η 5η ορθόδοξη κατασκήνωση στο χωριό Λουγκουζί).Η αποστολή μας συνεχίζεται και οργανώνεται από ομάδα εθελοντών. Ενημερωθείτε για τη δραστηριότητά μας.Ενισχύστε την προσπάθειά μας.
Ευχηθείτε!!


Από το μπλοκ των εκδόσεων Χρυσοπηγή θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη και της φετεινής μας αποστολής( της έκτης στη σειρά) της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.Με την προσευχή σας είστε εδώ!!

Ξεκίνησε η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017

Ξεκίνησε η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017
5η Ορθόδοξη κατασκήνωση ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος Λουγκουζί Ουγκάντας.Μάθετε περισσότερα.κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Πήγαμε στη "Γαλιλαία".Επίσκεψη "από καρδιάς"στην μονάδα ανακουφιστικής φροντίδας


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η  Χριστουγεννιάτικη επίσκεψη προσκυνητών και φίλων της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στη μονάδα ανακουφιστικής φροντίδας «Γαλιλαία» της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής που βρίσκεται στα Σπάτα.
 Το πρωί της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου μετά το Αρχονταρίκι αρκετά αυτοκίνητα με προσκυνητές της Ιεράς Μονής ξεκινήσαμε για τον πολύ σημαντικό αυτό χώρο που σκοπός της δημιουργίας του είναι, η προσφορά στους ανθρώπους που περνούν δοκιμασία και ασθένεια.

Η επίσκεψή μας είχε σκοπό να γνωρίσουμε το χώρο,να ξεναγηθούμε στους χώρους του καινούργιου ξενώνα της «Γαλιλαίας» που πραγματικά μοιάζει με όμορφο σπίτι με άρτιο και σύγχρονο εξοπλισμό αλλά και να επισκεφθούμε την εορταγορά της "Γαλιλαίας"
Οι εντυπώσεις μας ήταν οι καλύτερες με την παρουσία της κ.Καρολίνας Λως υπεύθυνης της ομάδος εθελοντών.

Τι κρατήσαμε; Σε έναν χώρο τόσο μεγάλου πόνου,είδαμε την ελπίδα ,την ευλογία και τη χάρη του Θεού.Ευχές και προσευχές για τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτης Μεσογαίας κ.Νικόλαο αλλά και όλους τους εθελοντές που δίνουν την ψυχή τους σε αυτήν την ευλογημένη προσπάθεια.


Recommended Post Slide Out For Blogger