Διαβάστε σήμερα..

"

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Συγκινητική φωτογραφία: Η τελευταία του επιθυμία ήταν να δει τη σύζυγό του μια ακόμη φορά


Συγκινητική φωτογραφία: Η τελευταία του επιθυμία ήταν να δει τη σύζυγό του μια ακόμη φορά




















Το ζευγάρι που ζούσε μαζί για 66 χρόνια νοσηλευόταν στο ίδιο νοσοκομείο, αλλά σε άλλο όροφο και είχε να συναντηθεί ένα μήνα

Εζησαν μαζί 66 ολόκληρα χρόνια στην Κίνα. Ο κύριος και η κυρία Φενγκ. Αυτός έφτασε τα 92 και εκείνη  έχει κλείσει τα 95! Τα προβλήματα υγείας όμως,  τους καθήλωσαν σε ένα κρεβάτι μέσα σε ένα νοσηλευτικό ίδρυμα. Στο ίδιο κτήριο, αλλά δυστυχώς σε άλλους ορόφους. Το ηλικιωμένο και ακόμη ερωτευμένο ζευγάρι, είχε να κοιταχτεί στα μάτια για πάνω από ένα μήνα... Ποια ήταν η τελευταία επιθυμία του συζύγου; Να δει την πολυαγαπημένη γυναίκα του!
Πηγή : Πρώτο Θέμα


Το ζευγάρι νοσηλευόταν στο Νινγκμπό, πόλη-λιμάνι της επαρχίας Τσετσιάνγκ, στην ανατολική Κίνα.

Ο κύριος Φενγκ έπασχε από καρδιολογικά προβλήματα και νοσηλευόταν στον τρίτο όροφο, ενώ η γυναίκα του είχε οστική πάθηση και διέμενε στον 14ο όροφο.

Όταν ο ηλικιωμένος άντρας έμαθε την πορεία της υγείας του θέλησε να σταματήσει τη θεραπεία και να επιστρέψει σπίτι του, αφού κρατήσει το χέρι της γυναίκας του για τελευταία φορά!

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε από τα παιδιά του και όλοι όσοι αντικρίζουν αυτή τη φωτογραφία συγκινούνται βαθιά.



Η οικογένεια ευχαρίστησε το νοσοκομείο που βοήθησε το ζευγάρι να πραγματοποιήσει την επιθυμία του και να μεταφέρει σε όλο τον κόσμο μηνύματα αγάπης!


Το ζευγάρι στα νιάτα του 


Recommended Post Slide Out For Blogger