Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή προσπαθούμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Αύριο 20 Αυγούστου ξεκινά η Χριστιανούπολη 2017 στην Ουγκάντα.
Η 5η ορθόδοξη κατασκήνωση στο χωριό Λουγκουζί.Η αποστολή μας συνεχίζεται και οργανώνεται από ομάδα εθελοντών.Ενημερωθείτε για τη δραστηριότητά μας.Ενισχύστε την προσπάθειά μας.Ευχηθείτε!!

Από το μπλοκ των εκδόσεων Χρυσοπηγή θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη και της φετεινής μας αποστολής( της έκτης στη σειρά) της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.Με την προσευχή σας είστε εδώ!!

Ξεκινά αύριο η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017

Ξεκινά αύριο η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017
5η Ορθόδοξη κατασκήνωση ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος Λουγκουζί Ουγκάντας.Μάθετε περισσότερα.κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

Συγκινητική φωτογραφία: Η τελευταία του επιθυμία ήταν να δει τη σύζυγό του μια ακόμη φορά


Συγκινητική φωτογραφία: Η τελευταία του επιθυμία ήταν να δει τη σύζυγό του μια ακόμη φορά
Το ζευγάρι που ζούσε μαζί για 66 χρόνια νοσηλευόταν στο ίδιο νοσοκομείο, αλλά σε άλλο όροφο και είχε να συναντηθεί ένα μήνα

Εζησαν μαζί 66 ολόκληρα χρόνια στην Κίνα. Ο κύριος και η κυρία Φενγκ. Αυτός έφτασε τα 92 και εκείνη  έχει κλείσει τα 95! Τα προβλήματα υγείας όμως,  τους καθήλωσαν σε ένα κρεβάτι μέσα σε ένα νοσηλευτικό ίδρυμα. Στο ίδιο κτήριο, αλλά δυστυχώς σε άλλους ορόφους. Το ηλικιωμένο και ακόμη ερωτευμένο ζευγάρι, είχε να κοιταχτεί στα μάτια για πάνω από ένα μήνα... Ποια ήταν η τελευταία επιθυμία του συζύγου; Να δει την πολυαγαπημένη γυναίκα του!
Πηγή : Πρώτο Θέμα


Το ζευγάρι νοσηλευόταν στο Νινγκμπό, πόλη-λιμάνι της επαρχίας Τσετσιάνγκ, στην ανατολική Κίνα.

Ο κύριος Φενγκ έπασχε από καρδιολογικά προβλήματα και νοσηλευόταν στον τρίτο όροφο, ενώ η γυναίκα του είχε οστική πάθηση και διέμενε στον 14ο όροφο.

Όταν ο ηλικιωμένος άντρας έμαθε την πορεία της υγείας του θέλησε να σταματήσει τη θεραπεία και να επιστρέψει σπίτι του, αφού κρατήσει το χέρι της γυναίκας του για τελευταία φορά!

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε από τα παιδιά του και όλοι όσοι αντικρίζουν αυτή τη φωτογραφία συγκινούνται βαθιά.Η οικογένεια ευχαρίστησε το νοσοκομείο που βοήθησε το ζευγάρι να πραγματοποιήσει την επιθυμία του και να μεταφέρει σε όλο τον κόσμο μηνύματα αγάπης!


Το ζευγάρι στα νιάτα του 


Recommended Post Slide Out For Blogger