+++Ιεραποστολή : 2012-2025 το μικρό μας μεγάλωσε!!Tην Κυριακή 12 Οκτωβρίου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής,θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αφιερωμένη στην Ιεραποστολή μας στην Ουγκάντα και τη φετινή μας δράση .Αναφορά με εικόνα και λόγο από το 2012 από τότε που ξεκίνησε μέχρι τώρα στο Λουγκουζί και Μπουσούγκιου .Σας περιμένουμε συνοδοιπόρους σε αυτήν την πανέμορφη ιστορία για να μάθετε να ενημερωθείτε και να ακούσετε την καρδιάς της Ιεραποστολής μας . Μετά την εκδήλωση θα προμηθεύσουμε για όσους θα ήθελαν κουμπαράδες της Ιεραποστολής ώστε να τους έχετε στο δικό σας χώρο και να συμβάλετε με ό,τι κάθε φορά μπορείτε να συνεισφέρετε .Αυτούς τους κουμπαράδες θα μπορείτε να τους επιστρέψετε στα τέλη Μαίου του 2026 στο Μοναστήρι μας ,ώστε να ενισχύσουν την επόμενη αποστολή μας στην Ουγκάντα.Σας περιμένουμε+++ Η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής έχει την ιδιαίτερη ευλογία να φιλοξενήσει στον Ιερό της Ναό στο Πολυδένδρι Αττικής, την Τιμία κάρα του Οσίου Δαβίδ από το ομώνυμο Μοναστήρι της Ευβοίας. Την Τιμία κάρα που θα μεταφέρουν στο Μοναστήρι μας της Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ,πατέρες του Οσίου Δαβίδ, θα υποδεχθούμε την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου ενώ θα παραμείνει για τρεις ημέρες έως την Κυριακή 19 Οκτωβρίου για Ιερό προσκύνημα και Αγιασμό των αδελφών καθώς και των προσκυνητών αυτής.

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Αλάδωτη μακαρονάδα με ψητές ντομάτες

Υλικά:
Μισό πακέτο χοντρά μακαρόνια
4-5 ντομάτες
3-4 σκελίδες σκόρδο τριμμένο


Λίγο θυμάρι ή ρίγανη
Πηγή : Άγια Μετέωρα



Εκτέλεση:
Πλένουμε τις ντομάτες και τις βάζουμε σε ταψί, να ψηθούν στους 200 βαθμούς, μέχρι να σκάσει η φλούδα τους. Στη συνέχεια τις βγάζουμε και τις τοποθετούμε σε μια πλαστική σακούλα, την οποία κλείνουμε καλά, για να ιδρώσουν και να τις ξεφλουδίσουμε εύκολα. Παράλληλα, βράζουμε τα μακαρόνια, σε άφθονο και αλατισμένο νερό, αλλά δεν τα στραγγίζουμε. Αφού έχουμε ξεφλουδίσει τις ντομάτες, τις κόβουμε σε λωρίδες και τις βάζουμε σε ένα τηγάνι, μαζί με το σκόρδο και το αρωματικό. Αφήνουμε να βράσουν ελαφρά, μέχρι να εξατμιστούν τα πολλά υγρά και στη συνέχεια παίρνουμε από την κατσαρόλα τα μακαρόνια, με λίγο από το νερό τους και τα βάζουμε στο τηγάνι. Αφήνουμε να βράσουν και να δέσει η σάλτσα. Σερβίρονται ζεστά. Εναλλακτικά μπορούμε να προσθέσουμε ψημένες πιπεριές φλωρίνης.
Recommended Post Slide Out For Blogger