Τιμή σε εσάς...

Τιμή σε εσάς...
Τιμή σε εσάς που πέσατε στης νίκης τον αγώνα
και καθεμιά απ’ το αίμα σας που χύσατε σταγόνα..
τη λευτεριά θεμέλιωσε και την χαιρόμαστε όλοι.
Ποτέ σας δεν δειλιάσατε στου βάρβαρου το βόλι
και στήσατε στα στήθη σας ατσάλινη ασπίδα
και δώσατε ελεύθερη σαν πρώτα την Πατρίδα!!!

Με το χαμόγελο στα χείλη ...

Με το χαμόγελο στα χείλη ...
Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. Κάντε κλικ στην εικόνα

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Η παλαιοχριστιανική Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου θα τελεστεί αύριο Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 7.30.π.μ.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Πασχαλινό « από καρδιάς» φιλανθρωπικό παζάριΤην Κυριακή 26 Μαρτίου η φιλανθρωπική και ιεραποστολική ομάδα «από καρδιάς»  της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής,ετοίμασε σε συνεργασία με τη σχολή χορού της κ.Φωτεινής Παπαρούπα ένα πασχαλινό παζάρι με πανέμορφες Λαμπάδες και δώρα, αλλά και  πανέμορφες λιχουδιές

Οι εθελοντές και τα μέλη της φιλανθρωπικής και ιεραποστολικής « από καρδιάς’ ετοίμασαν  σε ένα ιδιαίτερα φιλόξενο τόπο μία μεγάλη γιορτή  που σκοπό είχε να ενισχύσει το ξεκίνημα ενός  παιδικού σταθμού και  ενός Δημοτικού σχολείου στο χωριό Λουγκουζί ,αλλά και την αρχή ενός νέου ιεραποστολικού κλιμακίου μας στην Νότια Ουγκάντα ,κοντά στα σύνορα με τη Ρουάντα.

Ήταν μία υπέροχη πραγματικά μέρα που μας φύλαξε ο Θεός , για την Ιεραποστολή μας στην Αφρική.'Ενα  « από καρδιάς» πασχαλινό  παζάρι με πανέμορφες εκπλήξεις.Παντού πολλοί άνθρωποι  και πολλά  νέα παιδιά που ήρθαν,βοήθησαν  και τίμησαν τον σκοπό αυτής της εκδηλώσεως,άλλοι που δημιούργησαν κατασκευές και γλυκά , νέα παιδιά που βοήθησαν στην οργάνωση  της Δωροέκθέσεως και ακόμη περισσότεροι  που πρόσφεραν από την καρδιά τους για τα χαμόγελα της Ουγκάντας.

Ευχαριστούμε τα παιδιά και ιδιαίτερα την κ.Φωτεινή Παπαρούπα για την αγάπη και φιλοξενία της και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην οργάνωση του πασχαλινού φιλανθρωπικού παζαριού .

Ο Θεός να σας ευλογεί και να αγιάζει σε κάθε μικρή ή μεγαλύτερη διακονία στο όνομά Του.

Ευχαριστούμε "από καρδιάς "πολύ .Recommended Post Slide Out For Blogger