Παύλος Μελάς -Το σύμβολο του Μακεδονικού αγώνα.Νέα θεατρική παράσταση !!

Η φιλανθρωπική και ιεραποστολική ομάδα ¨από καρδιάς" της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής, παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση :" Παύλος Μελάς-Το σύμβολο του Μακεδονικού αγώνα".Η παράσταση θα δοθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 στις 6.00μ.μ. στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Ατικής.Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ .Τα έσοδα από τη θεατρική παράστασή μας θα ενισχύσουν το ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μονής σε Ελλάδα και Αφρική.
Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων, και στο Σύνδεσμο Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι .Ευχαριστούμε και σας περιμένουμε

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.
Εκκλησιαστικές επικαιρότητεςΔιαβάστε σήμερα..

"

Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018

Από την τρίτη μέρα του σεμιναρίου ιερέων στο Λουγκουζί


Τετάρτη 2 Αυγούστου

Συνεχίζεται με τη χάρη του Θεού το σεμινάριο κληρικών στο Λουγκουζί.
Το πρωί τελέσαμε Θεία Λειτουργία
Αμέσως μετά το πρωινό ακολούθησαν δύο εισηγήσεις για τη σχέση λαικών και κληρικών από τον κ.Φώτιο Καγιόγκιο και αμέσως μετά το θέμα η πνευματική ζωή του ιερέα.
Μετά το φαγητό ακολούθησαν δύο ομάδες εργασίας με τον π.Συλβέστρο Κισίτου και τον π.Ιωάννη Κιμπούκα,ενώ το απόγευμα ψάλαμε την ακολουθία του εσπερινού και την παράκληση της Παναγίας.
Recommended Post Slide Out For Blogger