Με σκοπό να ενισχυθεί το φιλανθρωπικό και ιεραποστολικό έργο της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής, διοργανώνεται φιλανθρωπική εκδήλωση -Απογευματινό τσάι το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 6.00μ.μ.Μέρος των εσόδων θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά δώρων κατά την καθιερωμένη μας επίσκεψη στο Ίδρυμα αποκαταστάσεως αναπήρων κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.Η διάθεση των προσκλήσεων γίνεται από την Ιερά Μονή.Προσκλήσεις θα διατίθενται και στην είσοδο της εκδηλώσεως.Κατά τη διάρκειά της θα πραγματοποιηθεί και λαχειοφόρος με λαχνούς έναντι 1 ευρώ με δώρα που προσέφεραν φίλοι και συνεργάτες της ιεραποστολικής και φιλανθρωπικής προσπάθειάς μας.Σας περιμένουμε!!

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.
Εκκλησιαστικές επικαιρότητεςΔιαβάστε σήμερα..

"

Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018

Τα παιδιά του Χριστού!


Μερικά παιδιά έχουν για πατέρα τον Ίδιο τον Χριστό και μητέρα την Ίδια την Παναγιά. 
Ο Παράδεισος θα είναι γεμάτος από τέτοιες αθώες ψυχούλες. Αυτές οι ψυχούλες είναι ανάμεσά μας και δεν έχουν ηλικία. 
Είναι, για το καλό μας ανάμεσά μας, έτοιμες να μας παγιδεύσουν στον Παράδεισο. 
Όποιος πάρει τέτοια ψυχούλα και την ξεκουράσει, την βοηθήσει, την ξεδιψάσει, την χορτάσει, θα είναι σαν να έχει πάρει εισιτήριο για τον Παράδεισο. 
 
 
 
Πηγή : Ενοριακή ζωή
Δεν θα βρίσκεις Χριστιανούς στον Παράδεισο χωρίς έργα αγάπης και αυτοθυσίας. 
Η αγάπη του Παραδείσου δεν εκπίπτει και θα είναι τελείως καθαρή.
Ο Παράδεισος έχει τόση αγάπη, που θα ξεδιψάει όσους την αναζητήσανε ή την ζητούσανε για να την μοιραστούνε, στην καθαρότητά της.
Οι κάτοικοι του Παραδείσου φαντάζομαι θα "μαλώνουν" ποιος να σε βοηθήσει, να σου προσφέρει, να δώσει και την ζωή του για σένα. 
Όλοι θα είναι Χριστός.
Recommended Post Slide Out For Blogger