Παύλος Μελάς -Το σύμβολο του Μακεδονικού αγώνα.Νέα θεατρική παράσταση !!

Η φιλανθρωπική και ιεραποστολική ομάδα ¨από καρδιάς" της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής, παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση :" Παύλος Μελάς-Το σύμβολο του Μακεδονικού αγώνα".Η παράσταση θα δοθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 στις 6.00μ.μ. στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Ατικής.Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ .Τα έσοδα από τη θεατρική παράστασή μας θα ενισχύσουν το ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μονής σε Ελλάδα και Αφρική.
Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων, και στο Σύνδεσμο Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι .Ευχαριστούμε και σας περιμένουμε

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.
Εκκλησιαστικές επικαιρότητεςΔιαβάστε σήμερα..

"

Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018

Τα παιδιά του Χριστού!


Μερικά παιδιά έχουν για πατέρα τον Ίδιο τον Χριστό και μητέρα την Ίδια την Παναγιά. 
Ο Παράδεισος θα είναι γεμάτος από τέτοιες αθώες ψυχούλες. Αυτές οι ψυχούλες είναι ανάμεσά μας και δεν έχουν ηλικία. 
Είναι, για το καλό μας ανάμεσά μας, έτοιμες να μας παγιδεύσουν στον Παράδεισο. 
Όποιος πάρει τέτοια ψυχούλα και την ξεκουράσει, την βοηθήσει, την ξεδιψάσει, την χορτάσει, θα είναι σαν να έχει πάρει εισιτήριο για τον Παράδεισο. 
 
 
 
Πηγή : Ενοριακή ζωή
Δεν θα βρίσκεις Χριστιανούς στον Παράδεισο χωρίς έργα αγάπης και αυτοθυσίας. 
Η αγάπη του Παραδείσου δεν εκπίπτει και θα είναι τελείως καθαρή.
Ο Παράδεισος έχει τόση αγάπη, που θα ξεδιψάει όσους την αναζητήσανε ή την ζητούσανε για να την μοιραστούνε, στην καθαρότητά της.
Οι κάτοικοι του Παραδείσου φαντάζομαι θα "μαλώνουν" ποιος να σε βοηθήσει, να σου προσφέρει, να δώσει και την ζωή του για σένα. 
Όλοι θα είναι Χριστός.
Recommended Post Slide Out For Blogger