Διαβάστε σήμερα..

"
.+++ Νυχτερινή Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας.Η ακολουθία θα ξεκινήσει στις 9.00.μ.μ.Η καθιερωμένη ακολουθία του εσπερινού,της παρακλήσεως στην Παναγία και η ομιλία που πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη αυτή τη φορά δεν θα πραγματοποιηθεί.+++ Η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί στο εκκλησάκι των Εισοδίων της Θεοτόκου της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής που βρίσκεται στην οδό Στέντορος 4 στο Παγκράτι, την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου στις 7.15 π.μ.με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Οσιομάρτυρος Φιλοθέης . +++ Την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου στις 6.15μ.μ. στον Σύνδεσμο Αγάπης 'ο Ιερός Χρυσόστομος" στην οδό Πυργοτέλους 3 στο Παγκράτι, θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον Αρχιμανδρίτη Εφραίμ Παναουση με θέμα : Αγία Φιλοθέη -Η κυρά των Αθηνών .Στις 5.30μ.μ. θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού.+++Με την ακολουθία του εσπερινού αυτήν την Κυριακή ξεκινά η κατανυκτική περίοδος της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.Αυτήν την Κυριακή λοιπόν 22 Μαρτίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής στις 6.00μ.μ. θα τελεστεί η Ακολουθία του Α κατανυκτικού εσπερινού της συγνώμης .Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ομιλία στο Αρχονταρίκι .Καλή και ευλογημένη Σαρακοστή +++ Τριήμερη προσκυνηματική εκδρομή διοργανώνει η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής από 1η έως 4 η Μαίου 2026 στο Ιερό Νησί της Πάτμου.Πληροφορίες στη σελίδα μας .

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Πέμπτη μέρα της κατασκηνώσεώς μας


Μετά τον Όρθρο και την κατήχηση που αυτή τη φορά αφορούσε την 3η περιοδεία του Αποστόλου Παύλου ετοιμασθήκαμε για το έπταθλο με αντίστοιχα αθλήματα για τα παιδιά.Αμέσως μετά συνεχίσθηκαν τα μαθήματα πρώτων βοηθειών για τους νέους,κατασκευή για τα μεγαλύτερα παιδιά και ζωγραφιές για τα μικρότερα.Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την κ.Μουστάκα για τη δωρεά παιχνιδιών  για τα παιδιά.
Μετά το φαγητό που είχε ετοιμασθεί με αγάπη από τις γυναίκες του χωριού,ακολούθησαν ομάδες κατασκευών και παιχνιδιών ,ενώ στο τέλος της ημέρας μας περίμενε το color day.Ένα ατέλειωτο ταξίδι χρωμάτων από όλα τα παιδιά.Ευχαριστούμε την εταιρεία Color day που και φέτος μας βοήθησε παραχωρώντας μπlούζες και χρωματα για το παιχνίδι.Ευχαριστούμε ακόμη την Παναγιώτα Νικολοπούλου για τη φετινή της πρωτοβουλία ,αλλά και όλους τους εθελοντές της 7ης αποστολής στην Ουγκάντα που πήραν μέρος σε αυτή τη μεγάλη γιορτή.











Recommended Post Slide Out For Blogger