Μεγάλη Εβομάδα και Άγιο Πάσχα 2024 στη Χρυσοπηγή

Μεγάλη Εβομάδα και Άγιο Πάσχα 2024 στη Χρυσοπηγή
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

"Θαρσείτε.! Εδώ είμαι !"



Του Μακαριστού Μητροπολίτου πρώην Πειραιώς κυρού Καλλινίκου

Είναι μεγάλο μυστικό να μπορούμε να νιώθουμε ζωντανή την παρουσία του Χριστού στην καρδιά μας .Η ανειλικρίνεια του τρόπου της ζωής διώχνει τον Χριστό από τη ζωή μας. Η ειλικρινής μετάνοια τον ελκύει και Εκείνος έρχεται .Αρκεί εμείς να είμαστε έτοιμοι να τον δεχτούμε κι εμείς να έχουμε τη θέληση να του ανοίξουμε .

Όταν αγωνιζόμαστε να τηρούμε τις εντολές του Θεού και  αγαπούμε τον Θεό τότε ο Θεός κατοικεί στην καρδιά μας και νιώθουμε αληθινό παράδεισο. Στην πορεία της ζωής αντιμετωπίζουμε θύελλες ,φόβους και εμπόδια ,προβλήματα και αντιθέσεις .Μαζί με την παρουσία του Θεού , όλα τα εμπόδια  τα υπερνικούμε. 

Είναι τόσο παρήγορη η φράση του Χριστού προς τους φοβισμένους  μαθητές "Θαρσείτε.! Εδώ είμαι !" Μη φοβάστε  όταν είμαι εγώ κοντά σας .Δεν είμαστε μόνοι δίπλα μας στέκει ο Θεός γιατί φοβόμαστε.Ο Θεός δεν μας εγκαταλείπει,μας φροντίζει και μας προστατεύει Αν και εμείς τον αγαπούμε και  ζούμε με ειλικρινή μετάνοια, είμαστε πάντοτε κάτω από τη σκέπη του Θεού .Η αίσθηση της κραταιάς προστασίας Του μας είναι πηγή δυνάμεως ,μας εμψυχώνει μας ενδυναμώνει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και μας κάνει και μέσω της τρικυμίας να γευόμαστε τον παράδεισο.

Απόσπασμα από το βιβλίο Ψυχική τόνωση.

Μάθετε περισσότερα.Κάντε κλικ στον Σύνδεσμο.

Ψυχική τόνωση

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Χρυσοπηγή.Ζητήστε το σε όλα τα χριστιανικά βιβλιοπωλεία.Τηλ.παραγγελιών 2295022228



Recommended Post Slide Out For Blogger