Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή προσπαθούμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Ξεκίνησε η Χριστιανούπολη 2017 στην Ουγκάντα.
(Η 5η ορθόδοξη κατασκήνωση στο χωριό Λουγκουζί).Η αποστολή μας συνεχίζεται και οργανώνεται από ομάδα εθελοντών. Ενημερωθείτε για τη δραστηριότητά μας.Ενισχύστε την προσπάθειά μας.
Ευχηθείτε!!


Από το μπλοκ των εκδόσεων Χρυσοπηγή θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη και της φετεινής μας αποστολής( της έκτης στη σειρά) της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.Με την προσευχή σας είστε εδώ!!

Ξεκίνησε η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017

Ξεκίνησε η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017
5η Ορθόδοξη κατασκήνωση ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος Λουγκουζί Ουγκάντας.Μάθετε περισσότερα.κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

Ποιος φταίει;

14xronos-dolofonos-660x330
Από τον Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Θωμά Ανδρέου
Μου προκαλεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός, πως ξαφνικά, όλοι προσπαθούν να πείσουν ότι ο δεκατετράχρονος πιτσιρικάς που έσφαξε σαν αρνί το συνομήλικο φίλο του είναι ψυχικά ασθενής… Το ίδιο υποστηρίζουν ο δικηγόρος του- αυτή προφανώς θα είναι και η υπερασπιστική γραμμή για τον εντολέα του- , οι συγχωριανοί του ακόμα και οι ίδιοι οι συγγενείς του αδικοχαμένου θύματος! Μου θυμίζει την τραγικότητα της αναζήτησης ψυχιατρικής βεβαίωσης για την τέλεση της νεκρώσιμης ακολουθίας στους αυτόχειρες! Προφανώς και δεν είναι ψυχικά ασθενής! Ασθενούσα είναι η κοινωνία που μεγάλωσε αυτό το παιδί- και δεν εννοώ μόνο τον κοινωνικό περίγυρο του τόπου που γεννήθηκε και μεγάλωσε- το οποίον έγινε πραγματικά αιτία να αλλάξει ο χάρτης της εγκληματικότητας στην Ελλάδα! Αυτά είναι τα αποτελέσματα μιας κοινωνίας που επιθυμεί να μην πιστεύει πουθενά και να μην ελπίζει σε τίποτα… Πολύ φοβάμαι πως αυτή είναι η αρχή μιας σειράς τραγικών γεγονότων που έως σήμερα παρακολουθούσαμε να συμβαίνουν από τους δέκτες των τηλεοράσεων μας- καθισμένοι αναπαυτικά στους καναπέδες μας- κάπου σε κάποια πολιτεία της όχι και τόσο τελικά μακρινής Αμερικής… Αν κάτι μπορούμε να σώσουμε ώστε να ανατρέψουμε τα αναπόφευκτα, αυτό είναι το σχολείο και ασφαλώς η οικογένεια…
Recommended Post Slide Out For Blogger