Τιμή σε εσάς...

Τιμή σε εσάς...
Τιμή σε εσάς που πέσατε στης νίκης τον αγώνα
και καθεμιά απ’ το αίμα σας που χύσατε σταγόνα..
τη λευτεριά θεμέλιωσε και την χαιρόμαστε όλοι.
Ποτέ σας δεν δειλιάσατε στου βάρβαρου το βόλι
και στήσατε στα στήθη σας ατσάλινη ασπίδα
και δώσατε ελεύθερη σαν πρώτα την Πατρίδα!!!

Με το χαμόγελο στα χείλη ...

Με το χαμόγελο στα χείλη ...
Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. Κάντε κλικ στην εικόνα

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Η παλαιοχριστιανική Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου θα τελεστεί αύριο Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 7.30.π.μ.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Διαβάστε σήμερα..

"

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016

Αυτό είναι αγιότητα...Διπλωμένος από τον πόνο έπεσε πάνω στο κρεβάτι σφαδάζοντας. Αυτός ο ξαφνικός πόνος των τελευταίων ημερών. Πόνος φρικτός. Έσφιγγε με όση δύναμη μπορούσε τα σεντόνια για να μην αρχίζει να ουρλιάζει. Κόντευε να τα σκίσει όπως σκιζόταν τα σωθικά του. 
 
 
Πηγή : Με παρρησία
Εκείνη ήταν στην κουζίνα. Δυο δωμάτια παραπέρα. Μαγείρευε και συγχρόνως, είχε βάλει δυνατά το ράδιο, ακούγοντας μια πρωινή εκπομπή. Τις άρεσε πολύ να ακούει ραδιόφωνο και συγχρόνως να κάνει τις δουλειές του σπιτιού. Ιδιαιτέρως όταν μαγείρευε.

Άκουγε τραγούδια και ψευτοχόρευε, κρατώντας τις κουτάλες και τα μπαχαρικά. Με την δική της στολή. Εκείνη την όμορφη ποδιά από την Κρήτη. Σαν παιδί χαιρόταν. Τις άρεσε πολύ να ακούει και τα σχόλια των ραδιοφωνικών παρουσιαστών. Ξεκαρδιζόταν στα γέλια μονάχη της. Χαιρόταν την ζωή, έτσι πολύ απλά με τα απλά και ουσιαστικά.
Ο πόνος χειροτέρευε, γινόταν όλο και πιο δυνατός. Ο ιδρώτας και τα δάκρυα έσμιγαν την αλμύρα τους πάνω στο χλωμό πρόσωπο του.
Θέλησε να της φωνάξει. Μα εκείνη την στιγμή την άκουσε να γελάει με την καρδιά της.
Σώπασε την κραυγή του. Δεν ήθελε να της χαλάσει την χαρά.
Αυτό είναι αγιότητα.

Recommended Post Slide Out For Blogger