Τιμή σε εσάς...

Τιμή σε εσάς...
Τιμή σε εσάς που πέσατε στης νίκης τον αγώνα
και καθεμιά απ’ το αίμα σας που χύσατε σταγόνα..
τη λευτεριά θεμέλιωσε και την χαιρόμαστε όλοι.
Ποτέ σας δεν δειλιάσατε στου βάρβαρου το βόλι
και στήσατε στα στήθη σας ατσάλινη ασπίδα
και δώσατε ελεύθερη σαν πρώτα την Πατρίδα!!!

Με το χαμόγελο στα χείλη ...

Με το χαμόγελο στα χείλη ...
Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. Κάντε κλικ στην εικόνα

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Η παλαιοχριστιανική Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου θα τελεστεί αύριο Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 7.30.π.μ.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Διαβάστε σήμερα..

"

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

Έτσι με πήρε το παράπονο..

 
Προχθές ο παπαΓιώργης ο Νυόμπι από την Ουγκάντα μου έστειλε ένα σήμα που αποφάσισε να βάλει στην κογκάρδα των παιδιών που θα πάνε στο σχολείο μας στο Λουγκουζί που πρώτα ο Θεός θα λειτουργήσει από την καινούργια χρονιά. Το είδα και συγκλονίστηκα.
Η Ελληνική σημαία με το λευκό της σταυρό και το όνομα του νέου σχολείου του Αγίου Σπυρίδωνος της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Και κάτω το ρητό της πραγματικής σοφίας: "Αρχή σοφίας φόβος Κυρίου" Αυτά στην Ουγκάντα!!
Έτσι ήθελα να το μοιραστώ .
Και να σας πω με πήρε το παράπονο. Γιατί ήρθε το νέο, όταν άκουσα  στην πατρίδα μας   για  της διακοπή της προσευχής ,των παρελάσεων ,και των "παραφύσιν Αρχαίων"
π.Εφραίμ
Recommended Post Slide Out For Blogger