"Ιεραποστολή : Αυτός ο κόσμος μπορεί να αλλάξει."
Την Κυριακή 24 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής θα προβληθεί ένα ωριαίο ντοκυμαντέρ με θέμα την Ιεραποστολή μας στην Ουγκάντα.Σενάριο -κείμενα- σχεδιασμός : Χριστίνα Σεφερλή.
Φωτογραφία -Βίντεο :Γιώργος Αγγελόπουλος.
Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στην περυσινή μας ιεραποστολική μας δραστηριότητα ( 2017) στην Ουγκάντα,με χρώματα,εικόνες και ελπίδα από τις δραστηριότητες των ομάδων των εθελοντών που και φέτος διακόνησαν στην Ιεραποστολή μας.Μιλούν στην κάμερα οι ίδιοι οι εθελοντές ,Ιερείς της ιεραποστολής μας ,πιστοί αλλά και νέοι από την ενορία του Αγίου Σπυρίδωνος του Λουγκουζί.Παρουσιάζονται οι δράσεις,οι προσδοκίες ,τα όνειρα για τη συνέχεια και την εξέλιξη της Ιεραποστολής.Η παρουσία σας είναι σημαντική και δίνει θάρος σε αυτούς που εργάζονται και σε αυτούς που πιστεύουν πως η Ιεραποστολή μπορεί να αλλάξει τον κόσμο.Σας περιμένουμε.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

Ιερά Συνοδική και Σταυροπηγιακή Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών και Δραστηριοτήτων Νοεμβρίου 2016
 Τέλεση Ιερού Σαρανταλείτουργου
Από την Τρίτη 15 Νοεμβρίου στην Ιερά Μονή  στις 7.00π.μ. και καθημερινά έως την ημέρα των Χριστουγέννων, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Διονυσίου του εν Ζακύνθω (πάνω από την είσοδο της Μονής) ,θα τελείται η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία.


Τρίτη  1 Νοεμβρίου  (Αγ.Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού  Ε΄Λουκά ) 7.00π.μ-8.30π.μ Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.
 Τετάρτη  2  Νοεμβρίου  6.00μ.μ Ακολουθία του εσπερινού και Ιερά Παράκληση στην Παναγία.Ακολουθεί στο Αρχονταρίκι ομιλία πάνω σε πατερικά κείμενα.Ακολουθεί το Ιερό Απόδειπνο.

Σάββατο 5 Νοεμβρίου  7.00π.μ-8.30π.μ Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.
Κυριακή 6 Νοεμβρίου 6.30π.μ.-10.00 π.μ.Ακολουθία του μεσονυκτικού ,του Όρθρου και Θεία Λειτουργία. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας στο αρχονταρίκι ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία κ.Κωνσταντίνος Ροδόπουλος θα παρουσιάσει ένα αφιέρωμα με την ευκαιρία της εθνικής μας εορτής « Οι άταφοι νεκροί περιμένουν»
Τρίτη 8 Νοεμβρίου ( Παμμεγίστων Ταξιαρχών) 7.00π.μ-8.30π.μ Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.
9.00μ.μ. 12.15π.μ Νυχτερινή Θεία Λειτουργία (Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως )
Τετάρτη  9  Νοεμβρίου  6.00μ.μ Ακολουθία του εσπερινού και Ιερά Παράκληση στην Παναγία.Ακολουθεί στο Αρχονταρίκι ομιλία πάνω σε πατερικά κείμενα.Ακολουθεί το Ιερό Απόδειπνο.
Παρασκευή  11 Νοεμβρίου  (Αγίου Μηνά)  7.00π.μ-8.30π.μ Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.
Σάββατο 12 Νοεμβρίου ( Ιωάννου του Ελεήμονος)  7.00π.μ-8.30π.μ Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.
Κυριακή 13 Νοεμβρίου( Η΄ Λουκά-  Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου)- 6.30π.μ.-10.00 π.μ.Ακολουθία του μεσονυκτικού ,του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.
Τρίτη  15 Νοεμβρίου  7.00π.μ-8.30π.μ Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.

Εναρξη  Ιερού  Σαρανταλείτουργου των Χριστουγέννων
Αρχή Νηστείας Χριστουγέννων κατά την οποία καταλύουμε ψάρι .
Από σήμερα στην Ιερά Μονή  στις 7.00π.μ. και καθημερινά έως την ημέρα των Χριστουγέννων, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Διονυσίου του εν Ζακύνθω ,πάνω από την είσοδο της Μονής ,θα τελείται η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία.

Τετάρτη  16  Νοεμβρίου  6.00μ.μ Ακολουθία του εσπερινού και Ιερά Παράκληση στην Παναγία.Ακολουθεί στο Αρχονταρίκι ομιλία πάνω σε πατερικά κείμενα.Ακολουθεί το Ιερό Απόδειπνο.
Κυριακή  20 Νοεμβρίου ( Θ΄Λουκά) 6.30π.μ.-10.00 π.μ.Ακολουθία του μεσονυκτικού ,του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.
9.00μ.μ.-12.15π.μ Νυχτερινή Θεία Λειτουργία ( Τα Εισόδια της Θεοτόκου )
 Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 6.00μ.μ Ακολουθία του εσπερινού και Ιερά Παράκληση στην Παναγία .Ακολουθεί στο Αρχονταρίκι ομιλία πάνω σε πατερικά κείμενα.Ακολουθεί το Ιερό Απόδειπνο.
Κυριακή  27 Νοεμβρίου ( ΙΓ Λουκά) 6.30π.μ.-10.00 π.μ.Ακολουθία του μεσονυκτικού ,του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.
Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 6.00μ.μ Ακολουθία του εσπερινού και Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.Ακολουθεί στο Αρχονταρίκι ομιλία πάνω σε πατερικά κείμενα.Ακολουθεί το Ιερό Απόδειπνο.

Recommended Post Slide Out For Blogger