Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή προσπαθούμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες
.
Καλή Παναγιά....

Η αποστολή μας στην Ουγκάντα συνεχίζεται και διανύει ήδη το δεύτερο μήνα !!
Ξεκίνησε τη δραστηριότητά της η δεύτερη ομάδα που αποτελείται από φοιτητές .Ευχηθείτε!!

Από το μπλοκ των εκδόσεων Χρυσοπηγή θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη και της φετεινής μας αποστολής( της έκτης στη σειρά) της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.Με την προσευχή σας είστε εδώ!!

Χριστιανούπολη 2017 5η Ορθόδοξη κατασκήνωση ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος Λουγκουζί Ουγκάντας

Χριστιανούπολη 2017 5η Ορθόδοξη κατασκήνωση ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος Λουγκουζί Ουγκάντας
Μάθετε περισσότερα.κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016


Είναι μια λιτή, υγιεινή διατροφή χωρίς λιπαρά.Αυτό είναι το μυστικό που προστατεύει τους αγιορείτες μοναχούς από τον καρκίνο καθώς και από άλλες ασθένειες  και τους προσφέρει μακροζωία.

Η νοστιμιά της είναι γνωστή σε όλους όσους είχαν την ευλογιά να βρεθούν στο «Περιβόλι της Παναγίας» και έχει σημασία να τονίσουμε ότι αυτή η νοστιμιά των γεύσεων δεν προκύπτει από τα πολλά καρυκεύματα ή τους περίτεχνους τρόπους μαγειρέματος. Εκεί εξάλλου δεν υπάρχουν σχολές μαγειρικής, υπάρχει η διακονία στο μαγειρείο κοντά σε έναν παλαιότερο μοναχό και αγάπη σ΄αυτό που κάνεις.
Πηγή Ενοριακή ζωή


Εκεί ο χρόνος του μαγειρέματος κυλάει με άλλους ρυθμούς.Όλα τα φαγητά θέλουν υπομονή και καρτερία... κι αυτό είναι  που τους χαρίζει την ιδιαίτερη νοστιμιά.Όπως λέει και ένας Αγιορείτης γέροντας, και παλαιός  μάγειρας «….το απαραίτητο συστατικό  είναι η ‘’αγάπη’’. Αγάπη που νιώθουμε την ώρα που το μαγειρεύουμε... γι΄αυτούς στους οποίους θα το προσφέρουμε...»
Recommended Post Slide Out For Blogger