Διαβάστε σήμερα..

"

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Μην αφήσετε την ελπίδα να σβήσει.



  Σας περιμένουμε σε ένα πασχαλινό παζάρι  "από καρδιάς"  λαμπάδων και πασχαλινών  δώρων

Σάββατο  17 Μαρτίου και Κυριακή 18 Μαρτίου στην αίθουσα "Μανώλης Αναγνωστάκης στο Δημοτικό θέατρο Πεύκης (Ελ.Βενιζέλου 17-19),  από τις 10 .00 π.μ.έως τις 9.00μ.μ.





  Η φιλανθρωπική ομάδα "από καρδιάς"της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής  ετοίμασε  ένα πανέμορφο Πασχαλινό παζάρι με χίλια καλά, πανέμορφες Πασχαλινές λαμπάδες με υπέροχα σχέδια και μοναδικά είδη δώρων .

Σκοπός αυτής της προσπάθειας είναι  να ενισχύσουμε τη φιλανθρωπία και την ιεραποστολή της Ιεράς Μονής σε Ελλάδα και Αφρική.
Και αυτές τις γιορτές μην αφήσετε την ελπίδα να σβήσει.Ενισχύστε με τη δική σας λαμπάδα τη φιλανθρωπία και την Ιεραποστολή.

Σας ευχαριστούμε "από καρδιάς"πολύ.

Σας περιμένουμε .

Στην εκδήλωσή μας σας περιμένουν χίλιες ακόμα εκπλήξεις.


Το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 11.00π.μ.νέοι μουσικοί θα παίξουν όμορφα παραδοσιακά τραγούδια και θα μας ταξιδέψουν στην ελληνική μας παράδοση .

Την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 11.30π.μ. η ομάδα του κουκλοθέατρου « από καρδιάς» θα παρουσιάσει την παράσταση κουκλοθέατρου για παιδιά και μεγάλους : «Η αρρώστια του αχλαδένου».

Αμέσως μετά δραστηριότητες και κατασκευές για τα παιδιά θα κάνει ακόμα πιο όμορφη την ατμόσφαιρα του Πασχαλινού παζαριού μας.

Ακόμα θα ενημερωθείτε για την πορεία της ιεραποστολής μας  και με την βοήθεια φωτογραφικού υλικού θα ταξιδέψουμε στα δύο ιεραποστολικά μας κλιμάκια στην Ουγκάντα.

Ενα πασχαλινό παζάρι αγάπης για λευκά και μαύρα σοκολατάκια.


Σας ευχαριστούμε "από καρδιάς"πολύ.
Σας περιμένουμε .
Recommended Post Slide Out For Blogger