Τιμή σε εσάς...

Τιμή σε εσάς...
Τιμή σε εσάς που πέσατε στης νίκης τον αγώνα
και καθεμιά απ’ το αίμα σας που χύσατε σταγόνα..
τη λευτεριά θεμέλιωσε και την χαιρόμαστε όλοι.
Ποτέ σας δεν δειλιάσατε στου βάρβαρου το βόλι
και στήσατε στα στήθη σας ατσάλινη ασπίδα
και δώσατε ελεύθερη σαν πρώτα την Πατρίδα!!!

Στην Παναγία των Ναυμάχων..

Στην Παναγία των Ναυμάχων..
Προσκυνηματική εξόρμηση συμμετοχή σε Ιερά αγρυπνία.Μάθετε περισσότερα.Κάντε κλικ στην εικόνα

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί προσκυνηματική εξόρμηση από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων στον Πειραιά, όπου θα προσκυνήσουμε την εικόνα της Παναγίας της Φανερωμένης ( των Ναυμάχων) και θα παραμείνουμε στην Ιερά Αγρυπνία που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό . Αναχώρηση με πούλμαν από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στις 8.30μ.μ. και επιστροφή στην Ιερά Μονή περίπου στις 2.00π.μ.Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2295022228.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Διαβάστε σήμερα..

"

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016

Ο κόσμος με τα σπίτια των φτωχών

Πηγή : ΠιπεριέςPeshawar, Pakistan
Σας έχουμε συνηθίσει με φωτογραφίες από ρετιρέ και εντυπωσιακές βίλες, που ανήκουν στους stars της τεχνολογίας, ή του Hollywood, σωστά; Ε, καιρος είναι να θυμηθούμε τον άλλο κόσμο. Τον κόσμο όλων εκείνων που παλεύουν καθημερινά για την επιβίωσή τους, τις περισσότερες φορές, σε αντίξοες συνθήκες.

Οι φωτογραφίες του διεθνώς αναγνωρισμένου φωτορεπόρτερ Steve McCarry αποτυπώνουν ένα εσωτερικό ταξίδι για το μέρος που αποκαλούμε «σπίτι». Με τίτλο Where We Live, ο McCurry παρουσιάζει τις εικόνες που πήρε από περιοχές και χώρες, είτε που έχουν να αντιμετωπίσουν την οργή της φύσης, είτε που η ζωή είναι σκληρή, σε κάθε περίπτωση.
Φωτογραφίζει τα σπίτια ανθρώπων που, μπορεί η τύχη να μην του προίκισε με την ευκαιρία να ζουν πολυτελώς, αλλά ο κάθε ένας από αυτούς, στην πολύ φτωχική του κατοικία, έχει δημιουργήσει ένα σπίτι που στεγάζει τους αγαπημένους τους.
Τι είναι σπίτι; Όπως λέει ο συγγραφέας  Robin Hobb, λόγια του οποίου χρησιμοποιεί ο McCurry στην ιστοσελίδα του, “σπίτι είναι οι άνθρωποι. Αν φύγουν οι άνθρωποι και επιστρέψουμε σε αυτό, δεν θα βρούμε τίποτα”.


Σκόπια

Μαυριτανία

Θιβέτ

Τανζανία

Σρι Λάνκα

Cape Town, Νότια Αφρική

Ρωσία

Φιλιππίνες

Μαρόκο

Μάλι

Κασμίρ
Κασμίρ

Ινδία

Ινδία

Αιθιοπία

Βραζιλία

Kabul, Αφγανιστάν

Αφγανιστάν

Αφγανιστάν
Πηγή: MyModernMet
Recommended Post Slide Out For Blogger