Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή προσπαθούμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Ξεκίνησε η Χριστιανούπολη 2017 στην Ουγκάντα.
(Η 5η ορθόδοξη κατασκήνωση στο χωριό Λουγκουζί).Η αποστολή μας συνεχίζεται και οργανώνεται από ομάδα εθελοντών. Ενημερωθείτε για τη δραστηριότητά μας.Ενισχύστε την προσπάθειά μας.
Ευχηθείτε!!


Από το μπλοκ των εκδόσεων Χρυσοπηγή θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη και της φετεινής μας αποστολής( της έκτης στη σειρά) της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.Με την προσευχή σας είστε εδώ!!

Ξεκίνησε η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017

Ξεκίνησε η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017
5η Ορθόδοξη κατασκήνωση ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος Λουγκουζί Ουγκάντας.Μάθετε περισσότερα.κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016

Ο κόσμος με τα σπίτια των φτωχών

Πηγή : ΠιπεριέςPeshawar, Pakistan
Σας έχουμε συνηθίσει με φωτογραφίες από ρετιρέ και εντυπωσιακές βίλες, που ανήκουν στους stars της τεχνολογίας, ή του Hollywood, σωστά; Ε, καιρος είναι να θυμηθούμε τον άλλο κόσμο. Τον κόσμο όλων εκείνων που παλεύουν καθημερινά για την επιβίωσή τους, τις περισσότερες φορές, σε αντίξοες συνθήκες.

Οι φωτογραφίες του διεθνώς αναγνωρισμένου φωτορεπόρτερ Steve McCarry αποτυπώνουν ένα εσωτερικό ταξίδι για το μέρος που αποκαλούμε «σπίτι». Με τίτλο Where We Live, ο McCurry παρουσιάζει τις εικόνες που πήρε από περιοχές και χώρες, είτε που έχουν να αντιμετωπίσουν την οργή της φύσης, είτε που η ζωή είναι σκληρή, σε κάθε περίπτωση.
Φωτογραφίζει τα σπίτια ανθρώπων που, μπορεί η τύχη να μην του προίκισε με την ευκαιρία να ζουν πολυτελώς, αλλά ο κάθε ένας από αυτούς, στην πολύ φτωχική του κατοικία, έχει δημιουργήσει ένα σπίτι που στεγάζει τους αγαπημένους τους.
Τι είναι σπίτι; Όπως λέει ο συγγραφέας  Robin Hobb, λόγια του οποίου χρησιμοποιεί ο McCurry στην ιστοσελίδα του, “σπίτι είναι οι άνθρωποι. Αν φύγουν οι άνθρωποι και επιστρέψουμε σε αυτό, δεν θα βρούμε τίποτα”.


Σκόπια

Μαυριτανία

Θιβέτ

Τανζανία

Σρι Λάνκα

Cape Town, Νότια Αφρική

Ρωσία

Φιλιππίνες

Μαρόκο

Μάλι

Κασμίρ
Κασμίρ

Ινδία

Ινδία

Αιθιοπία

Βραζιλία

Kabul, Αφγανιστάν

Αφγανιστάν

Αφγανιστάν
Πηγή: MyModernMet
Recommended Post Slide Out For Blogger