Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

`Ιερά Συνοδική και Σταυροπηγιακή Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών και Δραστηριοτήτων Οκτωβρίου 2018


Τρίτη 2 Οκτωβρίου  9.00μ.μ. 12.15π.μ Νυχτερινή Θεία Λειτουργία  (Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου)
Τετάρτη  3 Οκτωβρίου 6.00μ.μ Ακολουθία του εσπερινού και Ιερά Παράκληση στην Παναγία.Ακολουθεί στο Αρχονταρίκι ομιλία πάνω σε πατερικά κείμενα.Ακολουθεί το Ιερό Απόδειπνο.
Σάββατο  6  Οκτωβρίου  7.00π.μ-8.30π.μ Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.
Κυριακή 7  Οκτωβρίου (Γ΄ Λουκά- Σεργίου και Βάκχου ) 6.30π.μ.-10.00 π.μ.Ακολουθία του μεσονυκτικού ,του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.

Τετάρτη  10  Οκτωβρίου 6.00μ.μ Ακολουθία του εσπερινού και Ιερά Παράκληση στην Παναγία.Ακολουθεί στο Αρχονταρίκι ομιλία πάνω σε πατερικά κείμενα.Ακολουθεί το Ιερό Απόδειπνο.
Κυριακή 14  Οκτωβρίου (Δ΄ Λουκά- Αγ.Πατέρων) 6.30π.μ.-10.00 π.μ.Ακολουθία του μεσονυκτικού ,του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.
Αμέσως μετά στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου της Ιεράς Μονής ,θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τίτλο :Ιεραποστολή : Από χώμα και όνειρα  -Παρουσίαση της 7ης αποστολής μας στην Ουγκάντα.Στην εκδήλωση αυτή θα παρουσιασθούν μερικές από τις προσωπικές μαρτυρίες εθελοντών της 7ης αποστολής στην Ουγκάντα τυ Ιεραποστολικού κλίμακίου της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής,ενώ θα προβληθεί φωτογραφικό και κινηματογραφικό υλικό από την αποστολή.Στο τέλος της εκδηλώσεως θα υπάρχει μικρό παζάρι με σκοπό την ενίσχυση της Ιεραποστολής μας ενώ ια διατίθενται και κουμπαράδες της ιεραποστολής προκείμένου και με αυτόν τον τρόπο να ενισχυθεί η προσπάθειά μας.Οι κουμπαράδες αυτοί θα μαζευτούν τον Ιούνιο του 2019,όταν πρώτα ο Θεός η Μονή μας θα οργανώνει την όγδοη αποστολή μας στην Ουγκάντα
Τετάρτη  17  Οκτωβρίου 6.00μ.μ Ακολουθία του εσπερινού και Ιερά Παράκληση στην Παναγία.Ακολουθεί στο Αρχονταρίκι ομιλία πάνω σε πατερικά κείμενα.Ακολουθεί το Ιερό Απόδειπνο.
Πέμπτη  18  Οκτωβρίου( Αγίου Ευαγγελιστού Λουκά)   7.00π.μ-8.30π.μ Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.
Σάββατο 20  Οκτωβρίου  7.30π.μ.-9.30 π.μ.του Όρθρου και Τέλεση της Πρωτοχριστιανικής Θείας Λειτουργίας του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου.
Κυριακή 21 Οκτωβρίου (Στ΄ Λουκά- Χριστοδούλου του εν Πάτμω) 6.30π.μ.-10.00 π.μ. Ακολουθία του μεσονυκτικού ,του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.Ακολουθεί στο Αρχονταρίκι εορταστική εκδήλωση για την εθνική επέτειο του 1940.
Τετάρτη 24 Οκτωβρίου Ακολουθία του εσπερινού και Μυστήριο του ιερού ευχελάιου .Ακολουθεί στο Αρχονταρίκι ομιλία πάνω σε πατερικά κείμενα.Ακολουθεί το Ιερό Απόδειπνο.
Παρασκευή 26 Οκτωβρίου Δεν θα τελεσθεί η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία  .Εορτή Αγίου Δημητρίου Πολυδενδρίου Αττικής .
Σάββατο 27  Οκτωβρίου 7.00π.μ-8.30π.μ Ακολουθία του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.
Κυριακή 28  Οκτωβρίου (Ε΄ Λουκά- ) 6.30π.μ.-10.00 π.μ.Ακολουθία του μεσονυκτικού ,του Όρθρου και Θεία Λειτουργία.- (Αγίας Σκέπης και Εθνική επέτειος του Όχι.) Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα τελεστεί Ιερά Δοξολογία με την ευκαιρία της εθνικής εορτής.
Recommended Post Slide Out For Blogger