Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Ιεραποστολή : από χώμα και όνειρα - Δύο νέες εκδηλώσεις,στην Αθήνα και τον Πειραιά.




Δύο νέες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα από τους εθελοντές της  έβδομης αποστολής μας στην Ουγκάντα.Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου στις 6.45μ.μ. στον Σύνδεσμο Αγάπης "ο Ιερός Χρυσόστομος στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι και η δεύτερη στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "ενορία εν δράσει¨την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου στις 7.30μ.μ.Οι εκδηλώσεις έχουν τίτλο  Ιεραποστολή: Από χώμα και όνειρα  -Παρουσίαση της 7ης αποστολής της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.




Στις  εκδηλώσεις αυτές , εθελοντές της 7ης αποστολής θα καταθέσουν τις προσωπικές τους εμπειρίες και μαρτυρίες  από την Ουγκάντα,ενώ θα προβληθεί κινηματογραφικό και φωτογραφικό υλικό από την αποστολή μας .
Στο τέλος των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικό  παζάρι ,με σκοπό την ενίσχυση της Ιεραποστολής ενώ  θα διατεθούν  δωρεάν και κουμπαράδες της Ιεραποστολής  για όσους θα ήθελαν να βοηθήσουν την Ιεραποστολή και με αυτόν τον τρόπο. Οι κουμπαράδες θα μαζευτούν τον Ιούνιο του 2019 ,όταν πρώτα ο Θεός η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής θα πραγματοποιήσει την 8η αποστολή στην Ουγκάντα.
Σας περιμένουμε με χαρά!!
Recommended Post Slide Out For Blogger