Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Μία εκδήλωση καμωμένη από χώμα και όνειρα




 Την Κυριακή  14 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής,πραγματοποιήθηκε μία μεγάλη ιεραποστολική γιορτή .Κι αυτό γιατί με χαρά και ευγνωμοσύνη στο Θεό παρακολουθήσαμε την διακονία της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής το φετινό καλοκαίρι στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.

Η εκδήλωσή μας που είχε τον τίτλο «Ιεραποστολή : Από χώμα και όνειρα -Παρουσίαση της 7ης αποστολής μας στην Ουγκάντα» μίλησε ακριβώς για αυτό το πράγμα.Για ένα συνεχιζόμενο θαύμα που επιτελείται εδώ και επτά χρόνια με κέντρο το χωριό Λουγκουζί  και στο Ρουμπάρρε στις ψυχές εκατοντάδων ανθρώπων ..Μίλησε  για τις στιγμές που έζησαν και φέτος και οι δύο ομάδες της αποστολής μας.
Μίλησαν με ιδιαίτερα ζεστό και ανθρώπινο τρόπο οι πατέρες των ιεραποστολικών κλιμακίων π.Γεώργιος Νυόμπι και π .Άριστοτέλης Ασήμουε
Ταξιδέψαμε με εικόνα και ήχο ,με λόγο και πρόσωπα στην οικεία ομορφιά της χώρας.
Οι εθελοντές μέσα από προσωπικές μαρτυρίες μας γνωρισαν την έβδομη αποστολή  και μας έκαναν μετόχους αυτής της μεγάλης χαράς.
Ευχαριστούμε τον Άγιο Θεό που μας επιτρέπει να διακονούμε  και να βρισκόμαστε  εκεί αλλά και όλους εσάς που βοηθάτε  με κάθε τρόπο ,κυρίως με την ψυχή και την προσευχή σας την υπόθεση της Ιεραποστολής.Ο Θεός βλέποντας για τις θυσίες και τους κόπους σας να ευλογεί εσάς και τις οικογένειές σας.
Ευχαριστούμε και όλους εκείνους που αφανώς προσφέρουν από το περίσσευμα της καρδιάς και της αγάπης τους σε τέτοιες εποχές.
Στο τέλος της εκδηλώσεως δημιουργήθηκε φιλανθρωπικό παζάρι  για να ενισχυθεί το έργο της Ιεραποστολής.
Τέλος διετέθησαν δωρεάν κουμπαράδες  «από καρδιάς» για όποιον θα ήθελε να βοηθήσει και με αυτόν τον τρόπο την προσπάθειά μας.
Ευχαριστούμε  τέλος τους εθελοντές της αποστολής και όλα τα παιδιά και τις κυρίες που εργάσθηκαν για την εκδήλωσή μας.










Recommended Post Slide Out For Blogger