Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή προσπαθούμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Ξεκίνησε η Χριστιανούπολη 2017 στην Ουγκάντα.
(Η 5η ορθόδοξη κατασκήνωση στο χωριό Λουγκουζί).Η αποστολή μας συνεχίζεται και οργανώνεται από ομάδα εθελοντών. Ενημερωθείτε για τη δραστηριότητά μας.Ενισχύστε την προσπάθειά μας.
Ευχηθείτε!!


Από το μπλοκ των εκδόσεων Χρυσοπηγή θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη και της φετεινής μας αποστολής( της έκτης στη σειρά) της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.Με την προσευχή σας είστε εδώ!!

Ξεκίνησε η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017

Ξεκίνησε η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017
5η Ορθόδοξη κατασκήνωση ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος Λουγκουζί Ουγκάντας.Μάθετε περισσότερα.κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016

Η εορταστική λήξη των κατηχητικών δράσεων Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων


Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και χαράς, αναμνήσεων και ευχαριστιών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Μαϊου η ενοριακή εκδήλωση λήξης των κατηχητικών  δράσεων της ενορίας Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων στον προαύλιο χώρο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά. 
Γονείς και παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν το εορταστικό πρόγραμμα που είχε ετοιμασθεί, να χαρούν, να ταξιδέψουν και να δοξολογήσουν τον Θεό και για τις φετινές ευλογίες.
Περισσότερα από 250 παιδιά ενεγράφησαν την φετινή χρονιά ενώ κάθε Σαββατοκύριακο γύρω στα 180 παιδιά παρακολουθούσαν τις κατηχητικές μας δράσεις.
Μία χρονιά γεμάτη ευκαιρίες, δράσεις, εκδηλώσεις, εκδρομές, εορταστικά προγράμματα, συμμετοχή στην λατρεία και τις διάφορες πνευματικές ευκαιρίες, έδωσαν στα παιδιά αφορμή για να ζήσουν έντονα την ζωή της ενορίας και την χάρη του Θεού.Recommended Post Slide Out For Blogger