Τιμή σε εσάς...

Τιμή σε εσάς...
Τιμή σε εσάς που πέσατε στης νίκης τον αγώνα
και καθεμιά απ’ το αίμα σας που χύσατε σταγόνα..
τη λευτεριά θεμέλιωσε και την χαιρόμαστε όλοι.
Ποτέ σας δεν δειλιάσατε στου βάρβαρου το βόλι
και στήσατε στα στήθη σας ατσάλινη ασπίδα
και δώσατε ελεύθερη σαν πρώτα την Πατρίδα!!!

Στην Παναγία των Ναυμάχων..

Στην Παναγία των Ναυμάχων..
Προσκυνηματική εξόρμηση συμμετοχή σε Ιερά αγρυπνία.Μάθετε περισσότερα.Κάντε κλικ στην εικόνα

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί προσκυνηματική εξόρμηση από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων στον Πειραιά, όπου θα προσκυνήσουμε την εικόνα της Παναγίας της Φανερωμένης ( των Ναυμάχων) και θα παραμείνουμε στην Ιερά Αγρυπνία που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό . Αναχώρηση με πούλμαν από την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στις 8.30μ.μ. και επιστροφή στην Ιερά Μονή περίπου στις 2.00π.μ.Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2295022228.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016

Η εορταστική λήξη των κατηχητικών δράσεων Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων


Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και χαράς, αναμνήσεων και ευχαριστιών, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Μαϊου η ενοριακή εκδήλωση λήξης των κατηχητικών  δράσεων της ενορίας Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων στον προαύλιο χώρο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά. 
Γονείς και παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν το εορταστικό πρόγραμμα που είχε ετοιμασθεί, να χαρούν, να ταξιδέψουν και να δοξολογήσουν τον Θεό και για τις φετινές ευλογίες.
Περισσότερα από 250 παιδιά ενεγράφησαν την φετινή χρονιά ενώ κάθε Σαββατοκύριακο γύρω στα 180 παιδιά παρακολουθούσαν τις κατηχητικές μας δράσεις.
Μία χρονιά γεμάτη ευκαιρίες, δράσεις, εκδηλώσεις, εκδρομές, εορταστικά προγράμματα, συμμετοχή στην λατρεία και τις διάφορες πνευματικές ευκαιρίες, έδωσαν στα παιδιά αφορμή για να ζήσουν έντονα την ζωή της ενορίας και την χάρη του Θεού.Recommended Post Slide Out For Blogger