Η φιλανθρωπική και ιεραποστολική ομάδα ¨από καρδιάς" της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής, παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση
" Παύλος Μελάς-Το σύμβολο του Μακεδονικού αγώνα"
Η παράσταση θα δοθεί το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στις 7.00μ.μ. στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Ατικής.
Η διάθεση των προσκλήσεων γίνεται από την Ιερά Μονή ,ενώ τα έσοδα από τη θεατρική παράστασή μας θα ενισχύσουν το ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μονής.Ευχαριστούμε .Σας περιμένουμε

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.

Πανήγυρις Συνδέσμου Αγάπης "ο Ιερός Χρυσόστομος"

Πανήγυρις Συνδέσμου Αγάπης "ο Ιερός Χρυσόστομος"
Μάθετε περισσότερα.Κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

Βάλε την αγάπη να συναναστραφεί την διάκριση


Να σπουδάσει από τη μεγάλη αυτή της αρετής καθηγήτρια το "πότε", το "πώς", το "πόσο". Σπουδαία συστατικά στη συνταγή της αγάπης. Έτσι θα διαπιστώσεις ότι ο άλλος δεν επιθυμεί πάντα αυτό που πιστεύεις ότι του λείπει. Δε ζητά αυτό που προσφέρεις.

Αγαπά εσένα αλλά όχι πάντοτε αυτό που του δίνεις. Η αγάπη θα σε σηκώσει από τη θέση σου. Η διάκριση θα σε συνοδεύσει . Θα σε βοηθήσουν να διανύσεις την απόσταση.Να υπερβείς εμπόδια.Να πλησιάσεις τον άλλον. Από τη δική του θέση θα αποκτήσεις τη θέα που εκείνος έχει.Τον ορίζοντα που βλέπει."
Από το νέο βιβλίο του π.Σπυρίδωνα Βασιλάκου.Το παραμύθι σου άνοιξε...Εκδόσεις αρχονταρίκι
Recommended Post Slide Out For Blogger