Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή χρονιά φέτος θα προσπαθήσουμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες
.
.

Συνεχίζονται και αυτήν την Τετάρτη 21 Ιουνίου οι εσπερινές ομιλίες που πραγματοποιούνται στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής. Στις 6.00μ.μ. θα τελεστεί η ακολουθία του εσπερινού στη συνέχεια το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου ενώ θα ακολουθήσει η εσπερινή ομιλία.Ακολουθεί το Ιερό Απόδειπνο.

Διαβάστε σήμερα..

"

Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

Βάλε την αγάπη να συναναστραφεί την διάκριση


Να σπουδάσει από τη μεγάλη αυτή της αρετής καθηγήτρια το "πότε", το "πώς", το "πόσο". Σπουδαία συστατικά στη συνταγή της αγάπης. Έτσι θα διαπιστώσεις ότι ο άλλος δεν επιθυμεί πάντα αυτό που πιστεύεις ότι του λείπει. Δε ζητά αυτό που προσφέρεις.

Αγαπά εσένα αλλά όχι πάντοτε αυτό που του δίνεις. Η αγάπη θα σε σηκώσει από τη θέση σου. Η διάκριση θα σε συνοδεύσει . Θα σε βοηθήσουν να διανύσεις την απόσταση.Να υπερβείς εμπόδια.Να πλησιάσεις τον άλλον. Από τη δική του θέση θα αποκτήσεις τη θέα που εκείνος έχει.Τον ορίζοντα που βλέπει."
Από το νέο βιβλίο του π.Σπυρίδωνα Βασιλάκου.Το παραμύθι σου άνοιξε...Εκδόσεις αρχονταρίκι
Recommended Post Slide Out For Blogger