Η θεατρική ομάδα "από καρδιάς" της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής παρουσιάζει στο θέατρο Γκλόρια - Ιπποκράτους 7 στην Αθήνα "τα κοριτσάκια με τα ναυτικά" βασισμένης στο ομώνυμο βιβλίο της κ.Ελένης Δικαίου ,την Παρασκευή 15 Ιουνίου στις 7.30μ.μ.
Πρόκειται για δύο δίδυμα κοριτσάκια που έζησαν τα μελένια χρόνια της Σμύρνης.Το έργο τα συνοδεύει στους ονειρεμένους περιπάτους με τη Νενέ στην παραλία της Σμύρνης , και από κει στα χρόνια της προσφυγιάς, στους φόβους αλλά και στα όνειρα της νέας ζωής στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα ταξίδι από τη Σμύρνη της Ιωνίας στη Νέα Ιωνία του Βόλου με όνειρα,μουσικές και χορούς από τη Μικρασία.Διάθεση προσκλήσεως Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής.Τιμή προσκλήσεως 5 ευρώ .Τα έσοδα από την παράστασή μας θα ενισχύσουν τη φιλανθρωπική δραστηριότητα της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής σε Ελλάδα και Αφρική .
Σας περιμένουμε


Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.

Διαβάστε σήμερα..

"

Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

Βάλε την αγάπη να συναναστραφεί την διάκριση


Να σπουδάσει από τη μεγάλη αυτή της αρετής καθηγήτρια το "πότε", το "πώς", το "πόσο". Σπουδαία συστατικά στη συνταγή της αγάπης. Έτσι θα διαπιστώσεις ότι ο άλλος δεν επιθυμεί πάντα αυτό που πιστεύεις ότι του λείπει. Δε ζητά αυτό που προσφέρεις.

Αγαπά εσένα αλλά όχι πάντοτε αυτό που του δίνεις. Η αγάπη θα σε σηκώσει από τη θέση σου. Η διάκριση θα σε συνοδεύσει . Θα σε βοηθήσουν να διανύσεις την απόσταση.Να υπερβείς εμπόδια.Να πλησιάσεις τον άλλον. Από τη δική του θέση θα αποκτήσεις τη θέα που εκείνος έχει.Τον ορίζοντα που βλέπει."
Από το νέο βιβλίο του π.Σπυρίδωνα Βασιλάκου.Το παραμύθι σου άνοιξε...Εκδόσεις αρχονταρίκι
Recommended Post Slide Out For Blogger