Τιμή σε εσάς...

Τιμή σε εσάς...
Τιμή σε εσάς που πέσατε στης νίκης τον αγώνα
και καθεμιά απ’ το αίμα σας που χύσατε σταγόνα..
τη λευτεριά θεμέλιωσε και την χαιρόμαστε όλοι.
Ποτέ σας δεν δειλιάσατε στου βάρβαρου το βόλι
και στήσατε στα στήθη σας ατσάλινη ασπίδα
και δώσατε ελεύθερη σαν πρώτα την Πατρίδα!!!

Με το χαμόγελο στα χείλη ...

Με το χαμόγελο στα χείλη ...
Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. Κάντε κλικ στην εικόνα

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Η παλαιοχριστιανική Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου θα τελεστεί αύριο Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 7.30.π.μ.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Διαβάστε σήμερα..

"

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Χρυσοπηγή ένα ραδιόφωνο «από καρδιάς»

 
Το μοναστήρι της Παναγίας της Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής δημιουργεί ένα διαδυκτιακό ραδιόφωνο με σκοπό να αξιοποιήσει τις δυνατότητες που προσφέρει το διαδύκτιο.
Ένα ακόμα λοιπόν ραδιόφωνο στο διαδύκτιο;.Τι καινούργιο θα μπορούσαμε να καταθέσουμε στο ατέλειωτο χώρο του διαδυκτίου.
Δεν χρησιμοποιούμε νέες συνταγές ,πατάμε στις παλιές γνώριμες περπατησιές της ορθόδοξης παράδοσής μας με αγάπη στον Έλληνα τόπο μας και την φλόγα της Ορθοδοξίας στα έθνη.
Πηγαίνουμε βήμα το βήμα .Έχοντας μικρή εμπειρία από εκκλησιαστικό ραδιόφωνο, προσπαθούμε να κάνουμε πράξη αυτό που τόσα χρόνια αναπαύει και ξεκουράζει τους αποσταμένους του βίου ,με τον παρήγορο λόγο του Θεού
Στην αρχή ,θα εκπέμπουμε καθημερινά στις 11.00π.μ.και για μία ώρα και σιγά –σιγά πιστεύουμε πως το πρόγραμμά μας θα διαμορφωθεί με σκοπό –και γιατί όχι -τη δημιουργία ενός 24ώρου ει δυνατόν προγράμματος του διαδυκτιακού μας ραδιοφώνου.Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί η ηλεκρονική διεύθυνση του ραδιοφώνου,προκειμένου να ακούγεται σε όλον τον κόσμο το ραδιόφωνο της Χρυσοπηγής.Ένα ραδιόφωνο «από καρδιάς»
Κάνουμε το σταυρό μας και προχωράμε .
Η δική μας πίστη ,ή δική σας καρδιά μα πάνω απ όλα του Θεού η χάρη ας κάνει το τόλμημα να γίνει πράξη.Ευχαριστούμε..
Recommended Post Slide Out For Blogger