Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Σήμερα Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής στις 6.00μ.μ. θα τελεστεί η ακολουθία του εσπερινού και αμέσως μετά το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.Ακολουθεί εσπερινή ομιλία που αφορά την εθνική επέτειο του 1940.Ακολουθεί το ιερό απόδειπνο

Η παλαιοχριστιανική Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου θα τελεστεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 7.30.π.μ.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Διαβάστε σήμερα..

"

Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

5 πράγματα που μπορείς να πλύνεις στο πλυντήριο πιάτων

 


Μπορεί να χρησιμοποιείς το πλυντήριο πιάτων σου για να πλένεις πιάτα, κατσαρόλες, τηγάνια και μαχαιροπήρουνα αλλά ήρθε η ώρα να... μάθεις ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για το πλύσιμο άλλων πραγμάτων. Δες ποια είναι αυτά..

Το τηλέφωνο του ντους και τα πόμολα από τις βρύσες

Αν το τηλέφωνο του ντους και τα πόμολα από τις βρύσες έχουν άλατα και δεν είναι τόσο καθαρά όσο θα ήθελες μπορείς να τα βάλεις στο πλυντήριο πιάτων για ένα σύντομο και εύκολο καθάρισμα. Τοποθέτησε μαζί με αυτά κατσαρόλες και τηγάνια στο πλυντήριό σου έτσι ώστε να μην σπαταλάς ρεύμα και πλύσεις μόνο για 2-3 πράγματα.

Βούρτσες μαλλιών, χτένες και κοκκαλάκια
Πηγή τρομακτικό


Ότι πλαστικό έχεις σε βούρτσα, χτένα ή κοκκαλάκι μπορείς να το βάλεις στο πλυντήριο πιάτων και να καθαριστεί χωρίς κούραση από τη μεριά σου. Αφαίρεσε τις τρίχες από τις βούρτσες σου και βάλ’τες όλες στο πάνω ράφι του πλυντηρίου σου. Μην δοκιμάσεις να βάλεις μέσα ξύλινα αντικείμενα καθώς το νερό σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες του πλυντηρίου μπορεί να τα καταστρέψουν.

Πλαστικά παιχνίδια

Τα μικρά πλαστικά αντικείμενα, όπως είναι τα παιδικά παιχνίδια, μπορούν να πλυθούν πολύ εύκολα στο πλυντήριο. Βαλ’τα στο πάνω ράφι και πλύν’τα κανονικά μαζί με τα πιάτα σου.

Σφουγγάρια κουζίνας και βούρτσες

Βάλε στο πλυντήριο τα σφουγγάρια και τις βούρτσες με τις οποίες πλένεις τα πιάτα σου μαζί με τα πιάτα και πλυν’τα όλα μαζί.

Προσωπικά είδη

Οδοντόβουρτσες, ποτηράκια για οδοντόβουρτσες, πιατάκια για σαπούνια, πλαστικά βουρτσάκια για μακιγιάζ και όλα όσα θεωρείς ότι μπορούν να μπουν στο πλυντήριο μπορείς να τα πλύνεις όλα μαζί χωρίς φόβο. Βάλ’τα στο πάνω ράφι και πλυν’τα μαζί με τα πιάτα σου.
faysbook
Recommended Post Slide Out For Blogger