Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή προσπαθούμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Αύριο 20 Αυγούστου ξεκινά η Χριστιανούπολη 2017 στην Ουγκάντα.
Η 5η ορθόδοξη κατασκήνωση στο χωριό Λουγκουζί.Η αποστολή μας συνεχίζεται και οργανώνεται από ομάδα εθελοντών.Ενημερωθείτε για τη δραστηριότητά μας.Ενισχύστε την προσπάθειά μας.Ευχηθείτε!!

Από το μπλοκ των εκδόσεων Χρυσοπηγή θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη και της φετεινής μας αποστολής( της έκτης στη σειρά) της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.Με την προσευχή σας είστε εδώ!!

Ξεκινά αύριο η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017

Ξεκινά αύριο η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017
5η Ορθόδοξη κατασκήνωση ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος Λουγκουζί Ουγκάντας.Μάθετε περισσότερα.κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

5 πράγματα που μπορείς να πλύνεις στο πλυντήριο πιάτων

 


Μπορεί να χρησιμοποιείς το πλυντήριο πιάτων σου για να πλένεις πιάτα, κατσαρόλες, τηγάνια και μαχαιροπήρουνα αλλά ήρθε η ώρα να... μάθεις ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για το πλύσιμο άλλων πραγμάτων. Δες ποια είναι αυτά..

Το τηλέφωνο του ντους και τα πόμολα από τις βρύσες

Αν το τηλέφωνο του ντους και τα πόμολα από τις βρύσες έχουν άλατα και δεν είναι τόσο καθαρά όσο θα ήθελες μπορείς να τα βάλεις στο πλυντήριο πιάτων για ένα σύντομο και εύκολο καθάρισμα. Τοποθέτησε μαζί με αυτά κατσαρόλες και τηγάνια στο πλυντήριό σου έτσι ώστε να μην σπαταλάς ρεύμα και πλύσεις μόνο για 2-3 πράγματα.

Βούρτσες μαλλιών, χτένες και κοκκαλάκια
Πηγή τρομακτικό


Ότι πλαστικό έχεις σε βούρτσα, χτένα ή κοκκαλάκι μπορείς να το βάλεις στο πλυντήριο πιάτων και να καθαριστεί χωρίς κούραση από τη μεριά σου. Αφαίρεσε τις τρίχες από τις βούρτσες σου και βάλ’τες όλες στο πάνω ράφι του πλυντηρίου σου. Μην δοκιμάσεις να βάλεις μέσα ξύλινα αντικείμενα καθώς το νερό σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες του πλυντηρίου μπορεί να τα καταστρέψουν.

Πλαστικά παιχνίδια

Τα μικρά πλαστικά αντικείμενα, όπως είναι τα παιδικά παιχνίδια, μπορούν να πλυθούν πολύ εύκολα στο πλυντήριο. Βαλ’τα στο πάνω ράφι και πλύν’τα κανονικά μαζί με τα πιάτα σου.

Σφουγγάρια κουζίνας και βούρτσες

Βάλε στο πλυντήριο τα σφουγγάρια και τις βούρτσες με τις οποίες πλένεις τα πιάτα σου μαζί με τα πιάτα και πλυν’τα όλα μαζί.

Προσωπικά είδη

Οδοντόβουρτσες, ποτηράκια για οδοντόβουρτσες, πιατάκια για σαπούνια, πλαστικά βουρτσάκια για μακιγιάζ και όλα όσα θεωρείς ότι μπορούν να μπουν στο πλυντήριο μπορείς να τα πλύνεις όλα μαζί χωρίς φόβο. Βάλ’τα στο πάνω ράφι και πλυν’τα μαζί με τα πιάτα σου.
faysbook
Recommended Post Slide Out For Blogger