Η φιλανθρωπική και ιεραποστολική ομάδα ¨από καρδιάς" της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής, παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση
" Παύλος Μελάς-Το σύμβολο του Μακεδονικού αγώνα"
Η παράσταση θα δοθεί το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στις 7.00μ.μ. στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Ατικής.
Η διάθεση των προσκλήσεων γίνεται από την Ιερά Μονή ,ενώ τα έσοδα από τη θεατρική παράστασή μας θα ενισχύσουν το ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μονής.Ευχαριστούμε .Σας περιμένουμε

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.

Πανήγυρις Συνδέσμου Αγάπης "ο Ιερός Χρυσόστομος"

Πανήγυρις Συνδέσμου Αγάπης "ο Ιερός Χρυσόστομος"
Μάθετε περισσότερα.Κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

ευλογημένη διακονία ..


Το Σάββατο 29 Απριλίου χέρια ευλογημένα και πολλά βοήθησαν στην καθαριότητα και τον ευπρεπισμό της αυλής του Μοναστηριού της Παναγίας Χρυσοπηγής.Αρκετοί άνθρωποι θυσίασαν χρόνο και βοήθησαν στην καθαριότητα .Οι φωτογραφίες είναι το αποτέλεσμα αυτής της ευλογημένης διακονίας.
Όμως η εργασία δεν έχει ολοκληρωθεί.Έτσι και αυτό το Σάββατο 6 Μαίου. η πρόσκληση είναι και πάλι ανοιχτή.Στις 9 το πρωί θα είμαστε στο Μοναστήρι  της Παναγίας της Χρυσοπηγής,με όσα εργαλεία κήπου διαθέτει ο καθένας ( τσουγκράνες,τσάπες,κλαδευτήρια) για τη συνέχεια και την ολοκήρωση της διακονίας του κήπου του Μοναστηριού της Παναγίας της Χρυσοπηγής.
Για την προσφορά του κόπου σας και της καρδιάς σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων πολύ.

Recommended Post Slide Out For Blogger