+++ Το κατηχητικό σχολείο στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής συνεχίζει τη λειτουργία του μετά τη διακοπή του Αγίου Δωδεκαημέρου , την Κυριακή 11 Ιανουαρίου μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας . Αξίζει να σημειώσουμε πως κάθε Κυριακή μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας λειτουργεί κατηχητικό σχολείο για μικρά παιδιά προσχολικής ηλικίας και πρώτων τάξεων του Δημοτικού σχολείου,με πολλά παιχνίδια,τραγούδια και υπέροχες κατασκευές και πάνω από όλα συνάντηση με το Χριστό και νέους φίλους .Σας περιμένουμε.!!.+++

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Ένα επίκαιρο βιβλίο.Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις μας

Συνοδοιπόροι του Θείου Δράματος
Συνοδοιπόροι του Θείου Δράματος
Του Σεβασμιωτάτου μητροπολίτου πρώην Πειραιώς κ.Καλλινίκου.Κυκλοφορεί σε όλα τα Χριστιανικά βιβλιοπωλεία.
Μία ευλαβική προσέγγιση στο Πάθος του Κυρίου και ένα προσκύνημα στις ώρες του μαρτυρίου το οποίο υπέστη ο Ενανθρωπήσας Κύριος για τη δική μας σωτηρία.
 Ένα οδοιπορικό από το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης που ο Κύριος έφαγε το Μυστικό Δείπνο με τους μαθητές Του, μέχρι το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής, όταν συντελέστηκε το έγκλημα της ανθρωπότητος, να ανυψωθεί επί του Σταυρού ο Ενανθρωπήσας Λυτρωτής.
Οδοιπορικό στη Μεγάλη Εβδομάδα, στα τελευταία γεγονότα της επίγειας παρουσίας του Κυρίου μας, με πνευματικές προεκτάσεις, ωφέλιμες για τη ζωή μας.
Recommended Post Slide Out For Blogger