Τιμή σε εσάς...

Τιμή σε εσάς...
Τιμή σε εσάς που πέσατε στης νίκης τον αγώνα
και καθεμιά απ’ το αίμα σας που χύσατε σταγόνα..
τη λευτεριά θεμέλιωσε και την χαιρόμαστε όλοι.
Ποτέ σας δεν δειλιάσατε στου βάρβαρου το βόλι
και στήσατε στα στήθη σας ατσάλινη ασπίδα
και δώσατε ελεύθερη σαν πρώτα την Πατρίδα!!!

Με το χαμόγελο στα χείλη ...

Με το χαμόγελο στα χείλη ...
Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. Κάντε κλικ στην εικόνα

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Η παλαιοχριστιανική Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου θα τελεστεί αύριο Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 7.30.π.μ.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Διαβάστε σήμερα..

"

Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

4ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ (03 έως 06/05/16) σε Θεσσαλονίκη-Δράμα-Χαλκιδική


ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ-ΤΑΦΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ-Ι.Μ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ- (ΤΑΦΟΣ Α. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΣΛΙΔΗ)
 
Διοργάνωση : Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής
Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α   Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η Σ
1η ημέρα : Τρίτη 3 Μαΐου ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Θ' αναχωρήσουμε στις 7.30π.μ από το Μοναστήρι της Παναγίας Χρυσοπηγής  με προορισμό την Θεσσαλονίκη, την νύμφη του Θερμαϊκού, την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, την πόλη του Αγ. Δημητρίου. Ενδιάμεσες στάσεις για καφέ ή φαγητό. Αργά το απόγευμα θα φτάσουμε στη Θεσσαλονίκη, άφιξη στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση. 
 
2η ημέρα: Τετάρτη 4 Μαΐου  ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ-ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ Α. ΟΡΟΥΣ-Ι.ΜΟΝΗ ΣΟΥΡΩΤΗΣ (ΤΑΦΟΣ Α. ΠΑΪΣΙΟΥ) Θα πάρουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο και θα ξεκινήσουμε το ταξίδι μας να γνωρίσουμε  την χερσόνησο της μοναστικής πολιτείας. Άφιξη στην Ουρανούπολη και επιβίβαση στο πλοίο. Κατά την διάρκεια του περίπλου θα έχουμε την ευκαιρία (κατόπιν συνεννοήσεως με τις Ιερές Μονές) να προσκυνήσουμε Ιερά λείψανα τα οποία θα μεταφέρουν στο πλοίο. (Ανάλογα με το δρομολόγιο του πλοίου για τον περίπλου του Αγίου Όρους θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Σουρωτής και τον τάφο του Αγίου Παϊσίου).
Μετά το τέλος του περίπλου, επιστρέφουμε στην Θεσσαλονίκη και στο ξενοδοχείο μας όπου θα δειπνήσουμε και θα διανυκτερεύσουμε.
 
3η ημέρα : Πέμπτη 5  Μαΐου ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑ-ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ, ΤΑΦΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΣΛΙΔΗ
Μετά το πρωινό, επιβιβαζόμαστε στα πούλμαν με προορισμό την όμορφη Δράμα όπου θα επισκεφθούμε  την ιστορική Μονή της Παναγίας Εικοσιφοίνισσας. Συνεχίζουμε με την επίσκεψη μας στην Ι.Μ Αναλήψεως στο συνοικισμό των Ταξιαρχών Δράμας (Σίψα) όπου πρώτος οικιστής και κτήτορας της Μονής υπήρξε ο μακαριστός γέροντας Άγιος Γεώργιος Καρσλίδης (1901-1959), ο νεότερος αναγνωρισμένος Άγιος της Ορθόδοξης Ελληνικής Εκκλησίας. Επιστέφουμε στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.
 
4η ημέρα : Παρασκευή 6 Μαΐου ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Θα πάρουμε το πρωινό στο ξενοδοχείο και θα ξεκινήσουμε για το δρόμο της επιστροφής. Με το πούλμαν θα θαυμάσουμε τα ιστορικά, αρχαιολογικά και θρησκευτικά στολίδια της πόλεως (θα δούμε  το Λευκό Πύργο, την Εκκλησία του Αγ. Δημητρίου και την κατακόμβη του, την Αψίδα του Γαλέριου, γνωστή ως Καμάρα, την Ροτόντα, την Άνω Πόλη, τα Κάστρα,το Επταπύργιο, το Γεντί Κουλέ.
Στο ταξίδι της επιστροφής θα σταματήσουμε στην πόλη της Κατερίνης για να επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Οσίου Εφραίμ του Σύρου Κονταριωτίσσης.
Συνεχίζουμε το ταξίδι της επιστροφής και με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στον προορισμό μας, στο Μοναστήρι της Χρυσοπηγής .
 
ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ: 170,00€
 
Η κράτηση της θέσης απαιτεί την προκαταβολή 80,00€. Εξόφληση της εκδρομής μέχρι 27/4
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο 3* METROPOLIS στη Θεσσαλονίκη, 3 πλούσια πρωινά, 3 δείπνα, Το εισιτήριο του πλοίου για τον περίπλου του Αγίου Όρους, Περιηγήσεις/ξεναγήσεις, Φ.Π.Α
 
Πληροφορίες στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής και στο τηλέφωνο : 22950222282295022228
Recommended Post Slide Out For Blogger