Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή προσπαθούμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες
.
Καλή Παναγιά....

Η αποστολή μας στην Ουγκάντα συνεχίζεται και διανύει ήδη το δεύτερο μήνα !!
Ξεκίνησε τη δραστηριότητά της η δεύτερη ομάδα που αποτελείται από φοιτητές .Ευχηθείτε!!

Από το μπλοκ των εκδόσεων Χρυσοπηγή θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη και της φετεινής μας αποστολής( της έκτης στη σειρά) της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.Με την προσευχή σας είστε εδώ!!

To Λουγκουζάκι μας μεγαλώνει..ολοκληρώνεται

To Λουγκουζάκι μας μεγαλώνει..ολοκληρώνεται
το Δημοτικό μας σχολείο στο Λουγκουζί της Ουγκάντας.Μάθετε περισσότερα.Κοινοποιήστε το .Βοηθείστε.Κάντε κλικ στην εικόνα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

« Η ιστορία του Ιωσήφ» Με τη δύναμη της συγνώμμης...


Με ιδιαίτερη επιτυχία και την πρωτοφανή συμμετοχή πολύ κόσμου  και πολλών παιδιών,πραγματοποιήθηκε η νέα  παράσταση κουκλοθέατρου από την ομάδα των Κατηχητικών σχολείων της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής την Κυριακή των Βαίων 24 Απριλίου, στο πνευματικό κέντρο της Μονής. Η παράσταση του κουκλοθέατρου ,μας έδωσε τα καλύτερα και τα πιο δυνατά μηνύματα.
 « Η ιστορία του Ιωσήφ» μας ταξίδεψε τις πρώτες εκείνες ημέρες του Ιωσήφ, την πώλησή του από τα αδέλφιά του αλλά και τα χρόνια που ο Θεός τον κατέστησε άρχοντα της Αιγύπτου .


Η παράστασή μας είχε σκοπό να ευαισθητοποιήσει μικρούς και μεγάλους με αφορμή την Μεγάλη εβδομάδα με τη δύναμη της αγάπης και της   συγνώμης .Πλήθος κόσμου ήρθε στη γιορτή μας και παρακολούθησε την παράσταση μαζί με πολλά παιδιά.
Ευχαριστούμε «από καρδιάς «όλους που παρακολούθησαν την εκδήλωσή μας .Για τη δημιουργία της παράστασης ευχαριστούμε:την Μαρία Φουτούγιου για τα σκηνικά και τις υπέροχες κούκλες τους ανθρώπους που ζωντάνεψαν τις κούκλες με τη φωνή τους,αλλά και τις : Ουρανία Χαβατζόγλου,Θεοδώρα Βενιέρη,Μαρκέλλα Ζώη και Κατερίνα Μπιτάκου που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της παράστασης.
 
 
 
 
 
 
 
Recommended Post Slide Out For Blogger