Τιμή σε εσάς...

Τιμή σε εσάς...
Τιμή σε εσάς που πέσατε στης νίκης τον αγώνα
και καθεμιά απ’ το αίμα σας που χύσατε σταγόνα..
τη λευτεριά θεμέλιωσε και την χαιρόμαστε όλοι.
Ποτέ σας δεν δειλιάσατε στου βάρβαρου το βόλι
και στήσατε στα στήθη σας ατσάλινη ασπίδα
και δώσατε ελεύθερη σαν πρώτα την Πατρίδα!!!

Με το χαμόγελο στα χείλη ...

Με το χαμόγελο στα χείλη ...
Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. Κάντε κλικ στην εικόνα

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Η παλαιοχριστιανική Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου θα τελεστεί αύριο Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 7.30.π.μ.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

« Η ιστορία του Ιωσήφ» Με τη δύναμη της συγνώμμης...


Με ιδιαίτερη επιτυχία και την πρωτοφανή συμμετοχή πολύ κόσμου  και πολλών παιδιών,πραγματοποιήθηκε η νέα  παράσταση κουκλοθέατρου από την ομάδα των Κατηχητικών σχολείων της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής την Κυριακή των Βαίων 24 Απριλίου, στο πνευματικό κέντρο της Μονής. Η παράσταση του κουκλοθέατρου ,μας έδωσε τα καλύτερα και τα πιο δυνατά μηνύματα.
 « Η ιστορία του Ιωσήφ» μας ταξίδεψε τις πρώτες εκείνες ημέρες του Ιωσήφ, την πώλησή του από τα αδέλφιά του αλλά και τα χρόνια που ο Θεός τον κατέστησε άρχοντα της Αιγύπτου .


Η παράστασή μας είχε σκοπό να ευαισθητοποιήσει μικρούς και μεγάλους με αφορμή την Μεγάλη εβδομάδα με τη δύναμη της αγάπης και της   συγνώμης .Πλήθος κόσμου ήρθε στη γιορτή μας και παρακολούθησε την παράσταση μαζί με πολλά παιδιά.
Ευχαριστούμε «από καρδιάς «όλους που παρακολούθησαν την εκδήλωσή μας .Για τη δημιουργία της παράστασης ευχαριστούμε:την Μαρία Φουτούγιου για τα σκηνικά και τις υπέροχες κούκλες τους ανθρώπους που ζωντάνεψαν τις κούκλες με τη φωνή τους,αλλά και τις : Ουρανία Χαβατζόγλου,Θεοδώρα Βενιέρη,Μαρκέλλα Ζώη και Κατερίνα Μπιτάκου που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της παράστασης.
 
 
 
 
 
 
 
Recommended Post Slide Out For Blogger