Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

« Η ιστορία του Ιωσήφ» Με τη δύναμη της συγνώμμης...


Με ιδιαίτερη επιτυχία και την πρωτοφανή συμμετοχή πολύ κόσμου  και πολλών παιδιών,πραγματοποιήθηκε η νέα  παράσταση κουκλοθέατρου από την ομάδα των Κατηχητικών σχολείων της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής την Κυριακή των Βαίων 24 Απριλίου, στο πνευματικό κέντρο της Μονής. Η παράσταση του κουκλοθέατρου ,μας έδωσε τα καλύτερα και τα πιο δυνατά μηνύματα.
 « Η ιστορία του Ιωσήφ» μας ταξίδεψε τις πρώτες εκείνες ημέρες του Ιωσήφ, την πώλησή του από τα αδέλφιά του αλλά και τα χρόνια που ο Θεός τον κατέστησε άρχοντα της Αιγύπτου .


Η παράστασή μας είχε σκοπό να ευαισθητοποιήσει μικρούς και μεγάλους με αφορμή την Μεγάλη εβδομάδα με τη δύναμη της αγάπης και της   συγνώμης .Πλήθος κόσμου ήρθε στη γιορτή μας και παρακολούθησε την παράσταση μαζί με πολλά παιδιά.
Ευχαριστούμε «από καρδιάς «όλους που παρακολούθησαν την εκδήλωσή μας .Για τη δημιουργία της παράστασης ευχαριστούμε:την Μαρία Φουτούγιου για τα σκηνικά και τις υπέροχες κούκλες τους ανθρώπους που ζωντάνεψαν τις κούκλες με τη φωνή τους,αλλά και τις : Ουρανία Χαβατζόγλου,Θεοδώρα Βενιέρη,Μαρκέλλα Ζώη και Κατερίνα Μπιτάκου που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της παράστασης.
 
 
 
 
 
 
 
Recommended Post Slide Out For Blogger