Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή προσπαθούμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Αύριο 20 Αυγούστου ξεκινά η Χριστιανούπολη 2017 στην Ουγκάντα.
Η 5η ορθόδοξη κατασκήνωση στο χωριό Λουγκουζί.Η αποστολή μας συνεχίζεται και οργανώνεται από ομάδα εθελοντών.Ενημερωθείτε για τη δραστηριότητά μας.Ενισχύστε την προσπάθειά μας.Ευχηθείτε!!

Από το μπλοκ των εκδόσεων Χρυσοπηγή θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη και της φετεινής μας αποστολής( της έκτης στη σειρά) της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.Με την προσευχή σας είστε εδώ!!

Ξεκινά αύριο η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017

Ξεκινά αύριο η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017
5η Ορθόδοξη κατασκήνωση ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος Λουγκουζί Ουγκάντας.Μάθετε περισσότερα.κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016

4ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ (03 έως 06/05/16) σε Θεσσαλονίκη-Δράμα-Χαλκιδική


ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ-ΤΑΦΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ-Ι.Μ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ- (ΤΑΦΟΣ Α. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΣΛΙΔΗ)
 
Διοργάνωση : Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής
Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α   Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η Σ
1η ημέρα : Τρίτη 3 Μαΐου ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Θ' αναχωρήσουμε στις 7.30π.μ από το Μοναστήρι της Παναγίας Χρυσοπηγής  με προορισμό την Θεσσαλονίκη, την νύμφη του Θερμαϊκού, την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, την πόλη του Αγ. Δημητρίου. Ενδιάμεσες στάσεις για καφέ ή φαγητό. Αργά το απόγευμα θα φτάσουμε στη Θεσσαλονίκη, άφιξη στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση. 
 
2η ημέρα: Τετάρτη 4 Μαΐου  ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ-ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ Α. ΟΡΟΥΣ-Ι.ΜΟΝΗ ΣΟΥΡΩΤΗΣ (ΤΑΦΟΣ Α. ΠΑΪΣΙΟΥ) Θα πάρουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο και θα ξεκινήσουμε το ταξίδι μας να γνωρίσουμε  την χερσόνησο της μοναστικής πολιτείας. Άφιξη στην Ουρανούπολη και επιβίβαση στο πλοίο. Κατά την διάρκεια του περίπλου θα έχουμε την ευκαιρία (κατόπιν συνεννοήσεως με τις Ιερές Μονές) να προσκυνήσουμε Ιερά λείψανα τα οποία θα μεταφέρουν στο πλοίο. (Ανάλογα με το δρομολόγιο του πλοίου για τον περίπλου του Αγίου Όρους θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Σουρωτής και τον τάφο του Αγίου Παϊσίου).
Μετά το τέλος του περίπλου, επιστρέφουμε στην Θεσσαλονίκη και στο ξενοδοχείο μας όπου θα δειπνήσουμε και θα διανυκτερεύσουμε.
 
3η ημέρα : Πέμπτη 5  Μαΐου ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑ-ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ, ΤΑΦΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΣΛΙΔΗ
Μετά το πρωινό, επιβιβαζόμαστε στα πούλμαν με προορισμό την όμορφη Δράμα όπου θα επισκεφθούμε  την ιστορική Μονή της Παναγίας Εικοσιφοίνισσας. Συνεχίζουμε με την επίσκεψη μας στην Ι.Μ Αναλήψεως στο συνοικισμό των Ταξιαρχών Δράμας (Σίψα) όπου πρώτος οικιστής και κτήτορας της Μονής υπήρξε ο μακαριστός γέροντας Άγιος Γεώργιος Καρσλίδης (1901-1959), ο νεότερος αναγνωρισμένος Άγιος της Ορθόδοξης Ελληνικής Εκκλησίας. Επιστέφουμε στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.
 
4η ημέρα : Παρασκευή 6 Μαΐου ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Θα πάρουμε το πρωινό στο ξενοδοχείο και θα ξεκινήσουμε για το δρόμο της επιστροφής. Με το πούλμαν θα θαυμάσουμε τα ιστορικά, αρχαιολογικά και θρησκευτικά στολίδια της πόλεως (θα δούμε  το Λευκό Πύργο, την Εκκλησία του Αγ. Δημητρίου και την κατακόμβη του, την Αψίδα του Γαλέριου, γνωστή ως Καμάρα, την Ροτόντα, την Άνω Πόλη, τα Κάστρα,το Επταπύργιο, το Γεντί Κουλέ.
Στο ταξίδι της επιστροφής θα σταματήσουμε στην πόλη της Κατερίνης για να επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Οσίου Εφραίμ του Σύρου Κονταριωτίσσης.
Συνεχίζουμε το ταξίδι της επιστροφής και με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στον προορισμό μας, στο Μοναστήρι της Χρυσοπηγής .
 
ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ: 170,00€
 
Η κράτηση της θέσης απαιτεί την προκαταβολή 80,00€. Εξόφληση της εκδρομής μέχρι 27/4
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Μεταφορά με πολυτελή πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο 3* METROPOLIS στη Θεσσαλονίκη, 3 πλούσια πρωινά, 3 δείπνα, Το εισιτήριο του πλοίου για τον περίπλου του Αγίου Όρους, Περιηγήσεις/ξεναγήσεις, Φ.Π.Α
 
Πληροφορίες στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής και στο τηλέφωνο : 22950222282295022228
Recommended Post Slide Out For Blogger