Τιμή σε εσάς...

Τιμή σε εσάς...
Τιμή σε εσάς που πέσατε στης νίκης τον αγώνα
και καθεμιά απ’ το αίμα σας που χύσατε σταγόνα..
τη λευτεριά θεμέλιωσε και την χαιρόμαστε όλοι.
Ποτέ σας δεν δειλιάσατε στου βάρβαρου το βόλι
και στήσατε στα στήθη σας ατσάλινη ασπίδα
και δώσατε ελεύθερη σαν πρώτα την Πατρίδα!!!

Με το χαμόγελο στα χείλη ...

Με το χαμόγελο στα χείλη ...
Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. Κάντε κλικ στην εικόνα

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Η παλαιοχριστιανική Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου θα τελεστεί αύριο Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 7.30.π.μ.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

"Η πιο όμορφη μέρα" στην Καλλιθέα (α μέρος )


Το Σάββατο 2 Απριλίου    στο αμφιθέατρο  του 1ου Λυκείου Καλλιθέας  τα μέλη του θεατρικού τμήματος  της φιλανθρωπικής και ιεραποστολικής δραστηριότητος της Ιεράς Μονής παρουσίασαν το θεατρικό έργο "Η πιο όμορφη μέρα-ένα αφιέρωμα στην ΕΟΚΑ"
Η εκδήλωση οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια και συνεργασία του Ιεραποστολικού και Φιλανθρωπικού συλλόγου "Αγιος Αλέξιος ο Άνθρωπος του Θεού" που δραστηριοποιείται σε έργα αγάπης και φιλανθρωπίας στην Ελλάδα και την Αφρική.Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Σχοινά και τους συνεργάτες του, για τη βοήθεια και την σημαντική τους συμβολή στην παράστασή μας.
Ευχαριστούμε όμως και όλους εκείνους και ήταν πολλοί που έδωσαν  το παρόν σε μία ακόμη όμορφη στιγμή της προσπάθειάς μας που σμιλεύει τη μνήμη και τιμά την ιστορία και τους ήρωες .
Φωτογραφίες :Julia Bridget Hayes
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Recommended Post Slide Out For Blogger