" Ψυχική τόνωση " Ενα βιβλίο του Μακαριστού Μητροπολίτου πρώην Πειραιώς κυρού Καλλινίκου Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Χρυσοπηγή. Στο δρόμο της ζωής με τα εμπόδια και τις δυσκολίες χρειάζεται πνευματική βοήθεια κάθε άνθρωπος,για να μπορέσει να υπερνικήσει τα εμπόδια."Ψυχική τόνωση"Ζητήστε το σε όλα τα χριστιανικά βιβλιοπωλεία. Παραγγελίες στο τηλέφωνο 2295022228

Συνεχίζεται το πρόγραμμα συλλογής ρούχων στην Ι. Μ. Παναγίας Χρυσοπηγής(Θερινή περίοδος)

Συνεχίζεται το πρόγραμμα συλλογής ρούχων  στην Ι. Μ. Παναγίας Χρυσοπηγής(Θερινή περίοδος)
Μάθετε περισσότερα .Κάντε κλικ στην εικόνα.

Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Μέχρι την άκρη του κόσμου

Την Κυριακή 5  Μαρτίου   στις 10.45 .π.μ. στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής –ημέρα της Κυριακής της  Ορθοδοξίας- μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας ,θα πραγματοποιηθεί ένα αφιέρωμα με τίτλο: «Μέχρι την άκρη του κόσμου».Ένα αφιέρωμα στην πορεία της Ιεραποστολής μας στην Ουγκάντα.
  Στην εκδήλωση αυτή  θα παρουσιασθεί η πορεία και οι καρποί αυτής της προσπάθειας της Ιεράς Μονής μας στην χώρα της Ουγκάντας, στην Αφρική ,τους νέους Ιεραποστολικούς στόχους και τα σχέδια με τη δημιουργία ενός δημοτικού σχολείου και ενός νέου ιεραποστολικού κλιμακίου στην Νότια Ουγκάντα  μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό.Το δεύτερο μέρος της εκδηλώσεως θα στολίσουν με την παρουσία τους μας και τις παραδοσιακές μελωδίες νέοι φοιτητές με παραδοσιακά τραγούδια και νότες.  Στο τέλος της εκδηλώσεως θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικό Αφρικάνικο παζάρι με είδη που δημιουργούν οι Ορθόδοξοι αδελφοί μας  από την Ουγκάντα,με σκοπό την ενίσχυση της Ιεραποστολής  μας.
.Σας περιμένουμε με χαρά!!
Recommended Post Slide Out For Blogger