Η θεατρική ομάδα "από καρδιάς" της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής παρουσιάζει στο θέατρο Γκλόρια - Ιπποκράτους 7 στην Αθήνα "τα κοριτσάκια με τα ναυτικά" βασισμένης στο ομώνυμο βιβλίο της κ.Ελένης Δικαίου ,την Παρασκευή 15 Ιουνίου στις 7.30μ.μ.
Πρόκειται για δύο δίδυμα κοριτσάκια που έζησαν τα μελένια χρόνια της Σμύρνης.Το έργο τα συνοδεύει στους ονειρεμένους περιπάτους με τη Νενέ στην παραλία της Σμύρνης , και από κει στα χρόνια της προσφυγιάς, στους φόβους αλλά και στα όνειρα της νέας ζωής στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα ταξίδι από τη Σμύρνη της Ιωνίας στη Νέα Ιωνία του Βόλου με όνειρα,μουσικές και χορούς από τη Μικρασία.Διάθεση προσκλήσεως Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής.Τιμή προσκλήσεως 5 ευρώ .Τα έσοδα από την παράστασή μας θα ενισχύσουν τη φιλανθρωπική δραστηριότητα της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής σε Ελλάδα και Αφρική .
Σας περιμένουμε


Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Η πατρική αγκαλιά.


Πατέρα μου αμάρτησα...
Πόσο ευλογημένη είναι η επιστροφή...
Πόσο ευλογημένη είναι η μετάνοια....
Πόσο ευλογημένο είναι μέσα απο τις δυσκολίες της ζωής λόγω του άκρατου εγωισμού μας να ανακαλύπτουμε τη γλυκιά ταπείνωση...
Πηγή : ενοριακή ζωή
Πόσο ευλογημένο είναι να συνειδητοποιείς οτι πραγματικά ευτυχισμένος είσαι όταν βρίσκεσαι κοντά σε Εκείνον που σε αγαπάει ανιδιοτελώς.
Πόσο ευλογημένη και εύκολη είναι η εξομολόγηση η οποία χαρίζει φτερά επουράνια στην αθάνατη ψυχή και αναζωογονεί το φθαρτό σώμα.
Μήπως υπάρχει σε τούτον τον κόσμο άνθρωπος αναμάρτητος;

Ας κάνουμε το βήμα, όσες αμαρτίες κι αν έχουμε κάνει, όσο μακριά κι αν βρισκόμαστε από τη μεγάλη αγκαλιά του επουράνιου Πατέρα.
Τότε θα φύγουν οι μελαγχολίες, η κατάθλιψη, τα αδιέξοδα και το άγχος.
Τότε θα μπορέσουμε να δούμε το αληθινό νόημα της ζωής!
Recommended Post Slide Out For Blogger