+++Ιεραποστολή : 2012-2025 το μικρό μας μεγάλωσε!!Tην Κυριακή 12 Οκτωβρίου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής,θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αφιερωμένη στην Ιεραποστολή μας στην Ουγκάντα και τη φετινή μας δράση .Αναφορά με εικόνα και λόγο από το 2012 από τότε που ξεκίνησε μέχρι τώρα στο Λουγκουζί και Μπουσούγκιου .Σας περιμένουμε συνοδοιπόρους σε αυτήν την πανέμορφη ιστορία για να μάθετε να ενημερωθείτε και να ακούσετε την καρδιάς της Ιεραποστολής μας . Μετά την εκδήλωση θα προμηθεύσουμε για όσους θα ήθελαν κουμπαράδες της Ιεραποστολής ώστε να τους έχετε στο δικό σας χώρο και να συμβάλετε με ό,τι κάθε φορά μπορείτε να συνεισφέρετε .Αυτούς τους κουμπαράδες θα μπορείτε να τους επιστρέψετε στα τέλη Μαίου του 2026 στο Μοναστήρι μας ,ώστε να ενισχύσουν την επόμενη αποστολή μας στην Ουγκάντα.Σας περιμένουμε+++ Η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής έχει την ιδιαίτερη ευλογία να φιλοξενήσει στον Ιερό της Ναό στο Πολυδένδρι Αττικής, την Τιμία κάρα του Οσίου Δαβίδ από το ομώνυμο Μοναστήρι της Ευβοίας. Την Τιμία κάρα που θα μεταφέρουν στο Μοναστήρι μας της Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ,πατέρες του Οσίου Δαβίδ, θα υποδεχθούμε την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου ενώ θα παραμείνει για τρεις ημέρες έως την Κυριακή 19 Οκτωβρίου για Ιερό προσκύνημα και Αγιασμό των αδελφών καθώς και των προσκυνητών αυτής.

Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Μικρό γλυκό παζαράκι - Ένα γλύκισμα για μας ,ένα λιθαράκι για το Λουγκουζάκι.


Κάποιος πρότεινε την ιδέα και μας φάνηκε πολύ καλή !!
Αυτή την Κυριακή λοιπόν 19 Φεβρουαρίου θα πούμε μετά τη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής,μία γλυκιά καλημέρα.Τι σημαίνει αυτό;
Μία ομάδα από εθελοντές της φιλανθρωπικής δραστηριότητας της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής,στο Πολυδένδρι Αττικής, θα ετοιμάσει πανέμορφες γλυκές κρέπες για όλα τα παιδιά και βέβαια για τους μεγάλους
.Για προσέξτε όμως!!!Οι κρέπες αυτές θα διατίθενται από την ομάδα " από καρδιάς"  έναντι συμβολικού ποσού,προκειμένου να ενισχυθεί η ανέγερση του Παιδικού σταθμού και του Δημοτικού σχολείου μας στο Λουγκουζί, της Ουγκάντας.Ένα γλύκισμα για μας ,ένα λιθαράκι για το Λουγκουζάκι. 
Για σκεφτείτε το!! .
Recommended Post Slide Out For Blogger