Παύλος Μελάς -Το σύμβολο του Μακεδονικού αγώνα.Νέα θεατρική παράσταση !!

Η φιλανθρωπική και ιεραποστολική ομάδα ¨από καρδιάς" της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής, παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση :" Παύλος Μελάς-Το σύμβολο του Μακεδονικού αγώνα".Η παράσταση θα δοθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 στις 6.00μ.μ. στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Ατικής.Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ .Τα έσοδα από τη θεατρική παράστασή μας θα ενισχύσουν το ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μονής σε Ελλάδα και Αφρική.
Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων, και στο Σύνδεσμο Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι .Ευχαριστούμε και σας περιμένουμε

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.
Εκκλησιαστικές επικαιρότητεςΔιαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

Άλλη μία ευλογημένη διακονία


Με τη χάρη και την ευλογία του Θεού και τη βοήθεια αρκετών προσκυνητών της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής καθαρίστηκαν και ομόρφυναν οι κήποι και τα παρτέρια της Ιεράς Μονής  το  Σάββατο 19 Μαΐου . Από τις 9 το πρωί και μέχρι αργά το μεσημέρι χέρια ευλογημένα πρόσφεραν εθελοντικά εργασία για τον ευπρεπισμό της Μονής.Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την αγάπη και την προσφορά όλων. Ο Θεός να ευλογεί και να αγιάζει εκείνους και τις οικογένειές τους.

Recommended Post Slide Out For Blogger