"Ιεραποστολή : Αυτός ο κόσμος μπορεί να αλλάξει."
Την Κυριακή 24 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής θα προβληθεί ένα ωριαίο ντοκυμαντέρ με θέμα την Ιεραποστολή μας στην Ουγκάντα.Σενάριο -κείμενα- σχεδιασμός : Χριστίνα Σεφερλή.
Φωτογραφία -Βίντεο :Γιώργος Αγγελόπουλος.
Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στην περυσινή μας ιεραποστολική μας δραστηριότητα ( 2017) στην Ουγκάντα,με χρώματα,εικόνες και ελπίδα από τις δραστηριότητες των ομάδων των εθελοντών που και φέτος διακόνησαν στην Ιεραποστολή μας.Μιλούν στην κάμερα οι ίδιοι οι εθελοντές ,Ιερείς της ιεραποστολής μας ,πιστοί αλλά και νέοι από την ενορία του Αγίου Σπυρίδωνος του Λουγκουζί.Παρουσιάζονται οι δράσεις,οι προσδοκίες ,τα όνειρα για τη συνέχεια και την εξέλιξη της Ιεραποστολής.Η παρουσία σας είναι σημαντική και δίνει θάρος σε αυτούς που εργάζονται και σε αυτούς που πιστεύουν πως η Ιεραποστολή μπορεί να αλλάξει τον κόσμο.Σας περιμένουμε.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

Άλλη μία ευλογημένη διακονία


Με τη χάρη και την ευλογία του Θεού και τη βοήθεια αρκετών προσκυνητών της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής καθαρίστηκαν και ομόρφυναν οι κήποι και τα παρτέρια της Ιεράς Μονής  το  Σάββατο 19 Μαΐου . Από τις 9 το πρωί και μέχρι αργά το μεσημέρι χέρια ευλογημένα πρόσφεραν εθελοντικά εργασία για τον ευπρεπισμό της Μονής.Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την αγάπη και την προσφορά όλων. Ο Θεός να ευλογεί και να αγιάζει εκείνους και τις οικογένειές τους.

Recommended Post Slide Out For Blogger