Διαβάστε σήμερα..

"

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Λήξη ιεραποστολικών δραστηριοτήτων

Την Πέμπτη 31 Μαΐου στον Σύνδεσμο Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος στην οδό Πυργοτέλους 3 στις 6.15μ.μ.  τελέστηκε η ακολουθία του εσπερινού και αμέσως μετά η παράκληση της Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου. Μετά τις Ιερές ακολουθίες πραγματοποιήθηκε η τελευταία ομιλία για την ιεραποστολική χρονιά 2011-2012 που φέτος αφορούσε τις "Πράξεις των Αποστόλων" .
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Άγιο Θεό για τις πολλές ευκαιρίες που μας έδωσε σε αυτόν τον χώρο ,μέσα από τις λατρευτικές και προσκυνηματικές ευκαιρίες καθώς και τις εκκλησιαστικές και εθνικές εκδηλώσεις.
Ευχαριστούμε και τον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο για την ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα του.Τέλος ευχαριστούμε όλους όσοι πήραν μέρος στην φετινή συνοδοιπορία με οδηγούς τους Αγίου Αποστόλους.Με την χάρη του Θεού οι δραστηριότητες του Συνδέσμου μας θα ξεκινήσουν την Κυριακή 16 Σεπτμβρίου με την τέλεση της πρώτης Θείας Λειτουργίας,οι εσπερινές ομιλίες θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου και ο κύκλος μελέτης Αγίας Γραφής Κυριών τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου.Οι ευχές μας γίνονται προσευχές για ένα πνευματικό ,ευλογημένο και καρποφόρο καλοκαίρι.

Recommended Post Slide Out For Blogger