Ένα βίντεο για τους μπαμπάδες,που πολλές φορές τους ξεχνάμε...Αξίζει να το δείτε....

Ένα βίντεο για τους μπαμπάδες,που πολλές φορές τους ξεχνάμε...

Posted by Όταν σε βλέπουν οι άγγελοι δακρύζουν on Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Συνεχίζονται και αυτή την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου οι εσπερινές ομιλίες που πραγματοποιούνται στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής. Στις 6.00μ.μ. τελείται η Ακολουθία του εσπερινού ,στη συνέχεια το μυστήριο του ιερού ευχελαίου και ακολουθεί η ομιλία που αφορά σε Πατερικά κείμενα.Ακολουθεί το Ιερό Απόδειπνο.

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής το πρωί κατά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας, θα τελεσθεί η εις πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου π.Ιωσήφ Ojiambo από την Ουγκάντα, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιο,κατόπιν ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καμπάλλας και πάσης Ουγκάντας κ.Ιωνά.

'Εκθεση Ορθοδόξου βιβλίου πραγματοποιείται στο Αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής από την Κυριακή 1 Νοεμβρίου και όλον το μήνα του Νοεμβρίου με σκοπό να ενισχυθεί το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μονής στην Ελλάδα και την Αφρική. Τα βιβλία που θα διατίθενται, έχουν διαβαστεί, βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και προσφέρονται από αδελφούς μας με σκοπό να ενισχυθεί το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μονής. Η έκθεση Ορθοδόξου βιβλίου θα λειτουργεί κάθε Τετάρτη απόγευμα και κάθε Κυριακή μετά τη Θεία Λειτουργία στις 10.00π.μ.Σας περιμένουμε.

Καθημερινά από την Κυριακή 15 Νοεμβρίου μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων στις 7.00π.μ.στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής,θα τελείται η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία.Διαβάστε το τέλος των αναρτήσεων το πρόγραμμα των ακολουθιών και των δραστηριοτήτων στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής.

Διαβάστε σήμερα..

Recommended Post Slide Out For Blogger