Εάν συγχωρούμε τους ανθρώπους για τα αμαρτήματα που μας έχουν κάνει και ο Ουράνιος Πατέρας μας θα συγχωρήσει και τα δικά μας αμαρτήματα. Εάν όμως δεν τους συγχωρούμε, τότε ούτε ο Πατέρας μας θα συγχωρήσει τις αμαρτίες μας.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Την Κυριακή 1 Μαρτίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής στις 6.00μ.μ. θα τελεστεί η Ακολουθία του Β κατανυκτικού εσπερινού . Κατά τη διάρκεια της ακολουθίας θα τεθεί σε προσκύνηση τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νικολάου του Πλανά που φυλάσσεται στην Ιερά Μονή.Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η δεύτερη ομιλία στο Αρχονταρίκι με θέμα "Η εν Χριστώ Πνευματική Ζωή"

Την Κυριακή 1 Μαρτίου στις 7.30μ.μ. μετά το πέρας του κατανυκτικού εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Μπραχαμίου ,θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της 3ης Αποστολής στην Ουγκάντα του Ιεραποστολικού κλιμακίου της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής.Κατά τη διάρκεια της εκδηλώσεως θα παρουσιασθεί φωτογραφικό και κινηματογραφικό υλικό ενώ στο τέλος της εκδηλώσεως θα διατεθούν είδη που η αγορά τους συμβάλλει στην ενίσχυση της Ιεραποστολής.Σας περιμένουμε όλους!!

Η Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων θα τελεστεί στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής τη δευτέρα 2 Μαρτίου στις 7.00π.μ. την Τετάρτη 4 Μαρτίου στις 6.00μ.μ. και την Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 7.00π.μ.

Ενημερωθείτε στο τέλος των αναρτήσεων για τις λειτουργικές ευκαιρίες και δραστηριότητες του Φεβρουαρίου 2015 στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής

Διαβάστε σήμερα..

Recommended Post Slide Out For Blogger