Τιμή σε εσάς...

Τιμή σε εσάς...
Τιμή σε εσάς που πέσατε στης νίκης τον αγώνα
και καθεμιά απ’ το αίμα σας που χύσατε σταγόνα..
τη λευτεριά θεμέλιωσε και την χαιρόμαστε όλοι.
Ποτέ σας δεν δειλιάσατε στου βάρβαρου το βόλι
και στήσατε στα στήθη σας ατσάλινη ασπίδα
και δώσατε ελεύθερη σαν πρώτα την Πατρίδα!!!

Με το χαμόγελο στα χείλη ...

Με το χαμόγελο στα χείλη ...
Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. Κάντε κλικ στην εικόνα

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Η παλαιοχριστιανική Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου θα τελεστεί αύριο Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 7.30.π.μ.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Διαβάστε σήμερα..

"

Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016

10 χρήσεις της εφημερίδας στο νοικοκυριό που δεν έχεις σκεφτεί

newego_LARGE_t_821_106132294_type12550  

Ακόμη και σε αυτή την εποχή του διαδικτύου, μία έντυπη μορφή ενημέρωσης δεν μπορεί, θα μπαίνει στο σπίτι σου. Μη βιαστείς να την ξεφορτωθείς…
Επιμέλεια: Ζωή Κίττα
1. Το μυστικό για κόκκινες ντομάτες
Πήρες ντομάτες άγουρες και θέλεις να τις φας πιο γρήγορα; Τύλιξέ τες προσεκτικά και χωριστά την καθεμιά σε εφημερίδα και θα ωριμάσουν πολύ πιο γρήγορα.
2. Πιο φρέσκα λαχανικά
Αν θέλεις να κρατήσεις χαμηλά την υγρασία στο θάλαμο λαχανικών του ψυγείου στρώσε δύο φύλλα εφημερίδας στον πάτο.
Πηγή : Διακόνημα
3. Τα κάνει αόρατα
Καθάρισε τα τζάμια σου με εφημερίδα και δεν θα πιστεύεις το αποτέλεσμα…
4. Ασφαλείς μεταφορές
Τύλιξε σε εφημερίδα πιάτα, ποτήρια και μπιμπελό σε περίπτωση μετακόμισης ή απλής αποθήκευσης και έχεις λύσει το πρόβλημά σου.
5. Μη στάξει και μη βρέξει
Βάφεις το σπίτι και θέλεις να προστατεύσεις το πάτωμα; Στρώσε απ’ άκρη σ’ άκρη εφημερίδα -ιδιαίτερα κάτω από τα κουτιά της μπογιάς- για παν ενδεχόμενο.
6. Το αγαπημένο παιχνίδι της ψιψίνας σου
Έχεις γατάκι στο σπίτι; Κόψε μια σελίδα -ή παραπάνω ανάλογα με το μέγεθος του κατοικίδιου- τσαλάκωσέ την, φτιάξε μια μπάλα και δώσε τη στο ζωάκι. Η διασκέδαση εξασφαλισμένη.
7. Εναλλακτικό περιτύλιγμα
Τύλιξε τα δώρα σου με εφημερίδα. Έτσι θα επιδείξεις έντονο οικολογικό προφίλ, αλλά θα “πουλήσεις και μούρη” για προχωρημένη ιδέα.
8. Για παπούτσια πάντα με φόρμα
Έπιασε βροχή και έγινες μουσκίδι. Τα καλά σου παπούτσια το ίδιο. Μη σκας! Άστα να στεγνώσουν “γεμίζοντάς” τα με εφημερίδα. Έτσι, η υγρασία θα φύγει πιο γρήγορα αλλά και η φόρμα τους δεν θα χαθεί.
Επίσης, η εφημερίδα θα σου φανεί χρήσιμη στην αλλαγή της σεζόν, και ειδικά όταν μαζεύεις τα χειμερινά παπούτσια και τις μπότες. Γέμισε με αυτή το καθένα έτσι ώστε να τα βρεις σε καλή κατάσταση το επόμενο φθινόπωρο.
9. Το σίγουρο προσάναμμα
Τώρα που ο καιρός κρυώνει σιγά σιγά και θα πιάσουν “δουλειά” τα τζάκια με μια εφημερίδα στο σπίτι έχεις σίγουρο το ξεκίνημα της φωτιάς.
10. Τέλος στις άσχημες μυρωδιές
Όσο παράξενο και αν ακούγεται αυτό το κομμάτι, η εφημερίδα έχει την ιδιότητα να απορροφά εκτός από την υγρασία και την… μπόχα. Οπότε, φρόντισε να τη χρησιμοποιήσεις κατά το δοκούν σε ντουλάπια με παπούτσια, ή σε συρτάρια με εργαλεία κλπ.
Πηγή: womenonly.gr
Recommended Post Slide Out For Blogger