Τιμή σε εσάς...

Τιμή σε εσάς...
Τιμή σε εσάς που πέσατε στης νίκης τον αγώνα
και καθεμιά απ’ το αίμα σας που χύσατε σταγόνα..
τη λευτεριά θεμέλιωσε και την χαιρόμαστε όλοι.
Ποτέ σας δεν δειλιάσατε στου βάρβαρου το βόλι
και στήσατε στα στήθη σας ατσάλινη ασπίδα
και δώσατε ελεύθερη σαν πρώτα την Πατρίδα!!!

Με το χαμόγελο στα χείλη ...

Με το χαμόγελο στα χείλη ...
Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. Κάντε κλικ στην εικόνα

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Η παλαιοχριστιανική Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου θα τελεστεί αύριο Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 7.30.π.μ.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στις 10.15π.μ. και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα βρεθούμε στο αρχονταρίκι για να θυμηθούμε στιγμές από το έπος του 1940 και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια της Σοφίας Βέμπο ,τα τραγούδια της Νίκης.Μία ζεστή ευκαιρία για να πούμε τα ΟΧΙ του σήμερα...

Διαβάστε σήμερα..

"

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016

Επιμορφωτικά Σεμινάρια στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς


seminaria
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του Σεμιναρίου Μικρασιατικής Ιστορίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε κατά τη χρονική περίοδο Ιανουαρίου-Απριλίου 2015, το Πνευματικό Κέντρο Ευαγγελιστρίας Πειραιώς και ο Σύνδεσμος Επιστημόνων Πειραιώς, οργανώνουν και γιά το 2016, έναν νέο κύκλο, ο οποίος περιλαμβάνει 4 επιμορφωτικά σεμινάρια.

Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016, θα ολοκληρωθούν τον Απρίλιο 2016 και θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα συνεδρίων του Πνευματικού Κέντρου Ευαγγελιστρίας Πειραιώς (Ευαγγελιστρίας & Βούλγαρη, 3ος όροφος , τηλ επικοινωνίας : 210 4125619).

Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν και το πρόγραμμα καθενός επιμορφωτικού σεμιναρίου, περιλαμβάνει 10 δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις. Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες, που θα έχουν παρακολουθήσει τουλάχιστον το 80% των συνατήσεων θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ:
α. «Η Ιστορία του Πειραιά από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα». Κάθε Δευτέρα 6.00-8.00μ.μ. Διδάσκων: Στέφανος Μήλεσης, δημοσιογράφος, συγγραφέας, ιστορικός ερευνητής.
β. «Τήν γλῶσσα μοῦ ἔδωσαν ἑλληνική». Σεμινάριο Ελληνικής Εκκλησιαστικής Γλωσσομάθειας. Κάθε Τρίτη 6.00-8.00μ.μ. Διδάσκων: Αρχιμ. Αυγουστίνος Θεοδωρόπουλος , θεολόγος, φιλόλογος.
γ. «Προσέγγιση της λατρείας». Κάθε Τετάρτη 6.00-8.00μ.μ. Διδάσκων: Αρχιμ. Δανιήλ Ψωίνος , θεολόγος, προϊστάμενος Ι. Ν. Αγ. Τριάδος Πειραιώς.
δ. «Ο άνθρωπος και το περιβάλλον». Κάθε Πέμπτη 6.00-8.00μ.μ. Διδάσκων: Δρ Πέτρος Τζιάς , Χημικός Μηχανικός.

Δηλώσεις συμμετοχής:
https://docs.google.com/forms/d/1TDggAw1Bl-TtJlCx-JHWbM2r0qq-x-Mg8-q_RNyEB8U/viewform?c=0&w=1
Recommended Post Slide Out For Blogger