Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή προσπαθούμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Ξεκίνησε η Χριστιανούπολη 2017 στην Ουγκάντα.
(Η 5η ορθόδοξη κατασκήνωση στο χωριό Λουγκουζί).Η αποστολή μας συνεχίζεται και οργανώνεται από ομάδα εθελοντών. Ενημερωθείτε για τη δραστηριότητά μας.Ενισχύστε την προσπάθειά μας.
Ευχηθείτε!!


Από το μπλοκ των εκδόσεων Χρυσοπηγή θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη και της φετεινής μας αποστολής( της έκτης στη σειρά) της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.Με την προσευχή σας είστε εδώ!!

Ξεκίνησε η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017

Ξεκίνησε η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017
5η Ορθόδοξη κατασκήνωση ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος Λουγκουζί Ουγκάντας.Μάθετε περισσότερα.κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016

Επιμορφωτικά Σεμινάρια στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς


seminaria
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του Σεμιναρίου Μικρασιατικής Ιστορίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε κατά τη χρονική περίοδο Ιανουαρίου-Απριλίου 2015, το Πνευματικό Κέντρο Ευαγγελιστρίας Πειραιώς και ο Σύνδεσμος Επιστημόνων Πειραιώς, οργανώνουν και γιά το 2016, έναν νέο κύκλο, ο οποίος περιλαμβάνει 4 επιμορφωτικά σεμινάρια.

Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016, θα ολοκληρωθούν τον Απρίλιο 2016 και θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα συνεδρίων του Πνευματικού Κέντρου Ευαγγελιστρίας Πειραιώς (Ευαγγελιστρίας & Βούλγαρη, 3ος όροφος , τηλ επικοινωνίας : 210 4125619).

Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν και το πρόγραμμα καθενός επιμορφωτικού σεμιναρίου, περιλαμβάνει 10 δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις. Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες, που θα έχουν παρακολουθήσει τουλάχιστον το 80% των συνατήσεων θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ:
α. «Η Ιστορία του Πειραιά από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα». Κάθε Δευτέρα 6.00-8.00μ.μ. Διδάσκων: Στέφανος Μήλεσης, δημοσιογράφος, συγγραφέας, ιστορικός ερευνητής.
β. «Τήν γλῶσσα μοῦ ἔδωσαν ἑλληνική». Σεμινάριο Ελληνικής Εκκλησιαστικής Γλωσσομάθειας. Κάθε Τρίτη 6.00-8.00μ.μ. Διδάσκων: Αρχιμ. Αυγουστίνος Θεοδωρόπουλος , θεολόγος, φιλόλογος.
γ. «Προσέγγιση της λατρείας». Κάθε Τετάρτη 6.00-8.00μ.μ. Διδάσκων: Αρχιμ. Δανιήλ Ψωίνος , θεολόγος, προϊστάμενος Ι. Ν. Αγ. Τριάδος Πειραιώς.
δ. «Ο άνθρωπος και το περιβάλλον». Κάθε Πέμπτη 6.00-8.00μ.μ. Διδάσκων: Δρ Πέτρος Τζιάς , Χημικός Μηχανικός.

Δηλώσεις συμμετοχής:
https://docs.google.com/forms/d/1TDggAw1Bl-TtJlCx-JHWbM2r0qq-x-Mg8-q_RNyEB8U/viewform?c=0&w=1
Recommended Post Slide Out For Blogger