Ένα βίντεο από την έκτη αποστολή μας στην Ουγκάντα και αφορά μία παλαιότερη εκδήλωσή μας για την Ιεραποστολή.Αυτή την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου ( Κυριακή της Ορθοδοξίας) το απόγευμα σας περιμένουμε στον Ιερό Ναό Παναγίας Βλαχέρνας Κερατσινίου για να μιλήσουμε για την Ιεραποστολή και να σας ενημερώσουμε για την πορεία των ιεραποτολικών μας κλιμακίων .Σας περιμένουμε.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.

Σαρακοστή 2018 στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής

Σαρακοστή 2018 στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής
Μάθετε περισσότερα.Κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016

Η «κρυφή» ορθόδοξη εκκλησία στην έρημο της νότιας Αυστραλίας

mia-orthodoksi-ekklisia-stin-erimo-tis-notias-australias_3.w_l  

Μια ορθόδοξη εκκλησία είναι ανάμεσα στους χώρους που έχουν διαμορφωθεί στην υπόγεια πολιτεία του Κούμπερ Πέντι, ενός παλαιού ορυχείου οπαλίου.
Το Κούμπερ Πέντι, ένα τεράστιο ορυχείο οπαλίου στην Νότια Αυστραλία έχει γίνει το σπίτι για εκατοντάδες εργαζόμενους σε αυτό.
Παλαιές εγκαταλειμμένες στοές που δεν έχουν να προσφέρουν άλλες «φλέβες» του πολύτιμου λίθου με τους εκπληκτικούς χρωματισμούς, έχουν μετατραπεί σε σπίτια, εστιατόρια και άλλες εγκαταστάσεις για τους εργάτες. Ανάμεσα σε αυτές είναι και τρεις εκκλησίες.
Η μία μάλιστα είναι ορθόδοξη. Την κατασκεύασαν σέρβοι εργάτες και είναι αφιερωμένη στον Προφήτη Ηλία.
Η υπόγεια πολιτεία του ορυχείου Κούμπερ Πέντι είναι ο πιο οικολογικός οικισμός στον κόσμο, αφού τα σπίτια διατηρούν με φυσικό τρόπο τις θερμοκρασίες σε φυσιολογικά επίπεδα χειμώνα – καλοκαίρι, χωρίς να απαιτούνται κλιματιστικά συστήματα και εγκαταστάσεις θέρμανσης.
upl567ae504ddf8c

upl567ae6511d285
Πηγή: thetoc.gr
Recommended Post Slide Out For Blogger