Η θεατρική ομάδα "από καρδιάς" της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής παρουσιάζει στο θέατρο Γκλόρια - Ιπποκράτους 7 στην Αθήνα "τα κοριτσάκια με τα ναυτικά" βασισμένης στο ομώνυμο βιβλίο της κ.Ελένης Δικαίου ,την Παρασκευή 15 Ιουνίου στις 7.30μ.μ.
Πρόκειται για δύο δίδυμα κοριτσάκια που έζησαν τα μελένια χρόνια της Σμύρνης.Το έργο τα συνοδεύει στους ονειρεμένους περιπάτους με τη Νενέ στην παραλία της Σμύρνης , και από κει στα χρόνια της προσφυγιάς, στους φόβους αλλά και στα όνειρα της νέας ζωής στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα ταξίδι από τη Σμύρνη της Ιωνίας στη Νέα Ιωνία του Βόλου με όνειρα,μουσικές και χορούς από τη Μικρασία.Διάθεση προσκλήσεως Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής.Τιμή προσκλήσεως 5 ευρώ .Τα έσοδα από την παράστασή μας θα ενισχύσουν τη φιλανθρωπική δραστηριότητα της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής σε Ελλάδα και Αφρική .
Σας περιμένουμε


Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.

Διαβάστε σήμερα..

"

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

Εσύ, ποτέ δε θα πεθάνεις...
Δε θέλω να μου στεναχωριέσαι Άνθρωπε. Καθόλου. Ούτε τον εαυτό σου να πιέζεις.
Άλλωστε εσύ, ποτέ δε θα πεθάνεις…
Τον εγωισμό σου, άσε τον αχαλίνωτο. Και τα θέλω σου όλα, πάλευε για αυτά, επί πτωμάτων πατώντας. Πίσω, στις σχέσεις σου, μην κάνεις· ευκαιρία, στον άλλον τον άνθρωπο θα δώσεις, να σε εκμεταλλευτεί.
Με τους δικούς σου, λόγο να τα βρεις δεν έχεις. Μπορείς και να το αφήσεις. Πάντοτε τέτοιοι ήτανε.
Πηγή : Με παρρησία

Άλλωστε εσύ, ποτέ δε θα πεθάνεις…
Τον εαυτό σου, πολύ να τον προσέχεις. Μετάνοιες στα λάθη σου μην βάλεις. Και στο πρόβλημα του άλλου, μην το σκέφτεσαι, λόγος να σκύψεις δεν υπάρχει. Αν ήθελε, ας τα προγραμμάτιζε όλα καλύτερα. Όπως εσύ. Ας πρόσεχε για να είχε. Τώρα τη πάτησε. Δίκαιο, έτσι είναι. Εσύ, τη ζωή σου, χωρίς βέβαια, να ενοχλείς ποτές.
Άλλωστε εσύ, ποτέ δε θα πεθάνεις…
Και τα όσα, κακό λες πως σου κάνουνε. Και τους όσους, τοξικούς χαρακτηρίζεις στη ζωή σου. Δεύτερη σκέψη μην έχεις. Στείλε τους. Διώξε τους μακριά. Και ας λένε, πως δικαιολογία έχουν. Εσύ να είσαι καλά.
Άλλωστε εσύ, ποτέ δε θα πεθάνεις…
Ένας μικρός θεός, είσαι Άνθρωπε. Όλη την δύναμη μέσα σου την έχεις. Τα πάντα, το εσύ, το εγώ σου, μπορεί να καταφέρει. Ένας μικρός θεός, που ποτέ δε θα πεθάνει…
Καμμιά φορά αναρωτιέμαι βέβαια…
Τι γίνεται, αν λάθος κάνω;

Ελευθεριάδης Γ. Ελευθέριος
Ψυχολόγος M.Sc
Recommended Post Slide Out For Blogger