Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Αυτό το καλοκαίρι ετοιμάζουμε την 5 η αποστολή μας στην Ουγκάντα .



 Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας,Για πέμπτη συνεχή χρονιά φέτος θα προσπαθήσουμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο του 2016,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.
Κατά την παραμονή μας στη χώρα ...επισκεπτόμαστε με τους συνεγάτες της αποστολής μας ιεραποστολικά κλιμάκια μοιράζοντας εκκλησιαστικά είδη στους ιερείς και καταγράφοντας μικρές ή μεγαλύτερες ανάγκες των Ναών και των σχολείων.

Οργανώνουμε ομαδικές βαπτίσεις.Βοηθάμε στο κατηχητικό και ιεραποστολικό έργο της τοπικής Εκκλησίας, πηγαίνοντας σε διάφορες ενορίες και Ιεραποστολές.Δημιουργούμε μικρά μαθήματα πρώτων βοηθειών και ενημέρωσης για θέματα επιβίωσης και καθημερινότητος. Επισκεπτόμαστε κλινικές και νοσοκομεία και προσπαθούμε να κρατούμε και την επικοινωνία με αυτές όλη τη διάρκεια του χρόνου .
Για δύο μήνες το Ιεραποστολικό μας κλιμάκιο προπαθεί να βρεθεί ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους δίνοντας χαρά στα παιδιά και παρηγορώντας όπου η αγάπη το ζητήσει...
Με τη δική σας συμβολή συνεχίζουμε..
Για τη μικρή ή τη μεγαλύτερη βοήθειά σας ευχαριστούμε πολύ.
Η προσπάθειά μας συνεχίζεται....
Εθνική τράπεζα: 656/201115-86. στο όνομα του ιερέως της Ιεραποστολής μας George Nyombi
Recommended Post Slide Out For Blogger