Διαβάστε σήμερα..

"

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Τριήμερο γυναικών από την Ι.Μ. Πειραιώς


Το τριήμερο γυναικών   που διοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, ετοιμάζεται . Το φιλόξενο περιβάλλον της Ουρανούπολης  εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς στην Παιανία Αττικής, είναι έτοιμο για να υποδεχθεί τις γυναίκες που θέλουν να αναπνεύσουν λίγο πνευματικό οξυγόνο να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά του χώρου, και παράλληλα να καταρτισθούν πάνω σε διάφορα θέματα πνευματικού προσανατολισμού.
Η λειτουργία του τριημέρου, με την όλη αγωγή που προσφέρει, βοηθά τις κατασκηνώτριες να οπλιστούν πνευματικά, ώστε να αντιμετωπίσουν τις διάφορες προκλήσεις στην οικογένεια και τη ζωή και να παραμείνουν όρθιες στον πνευματικό στίβο. Χαλκεύονται σχέσεις πνευματικής φιλίας ενώ παράλληλα προσφέρονται ευκαιρίες για υγιή ψυχαγωγία, την οποία τόσο έχουν τόσο ανάγκη.


 
Το Τριήμερο γυναικών θα πραγματοποιηθεί στο «Πειραϊκό Χωριό»της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς στην Παιανία  Αττικής από την Παρασκευή 10 έως τη Δευτέρα 13  Ιουνίου. Δίνεται η ευκαιρία σε όσες συμμετέχουν να βιώσουν την λατρευτική ζωή της Εκκλησίας, να ακούσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες για θέματα οικογένειας και να ξεκουρασθούν ψυχικά και σωματικά. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς.
Τηλ. 210-4135224.
Ακόμη στον Σύνδεσμο Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι τηλέφωνο 21070180212107018021
και στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής 2295022228
Recommended Post Slide Out For Blogger