Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή χρονιά φέτος θα προσπαθήσουμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες
.
.

Συνεχίζονται και αυτήν την Τετάρτη 21 Ιουνίου οι εσπερινές ομιλίες που πραγματοποιούνται στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής. Στις 6.00μ.μ. θα τελεστεί η ακολουθία του εσπερινού στη συνέχεια το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου ενώ θα ακολουθήσει η εσπερινή ομιλία.Ακολουθεί το Ιερό Απόδειπνο.

Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Που πηγαίνεις παιδί μου ; Από τον πόνο στην ελπίδα.


Με ιδιαίτερη επιτυχία και την πρωτοφανή συμμετοχή πολύ κόσμου πραγματοποιήθηκε η  εκδήλωση με τίτλο Που πηγαίνεις παιδί μου; Λόγος και μέλος στο Πάθος του Κυρίου και το θρήνο της Παναγίας Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή των Βαϊων 9 Απριλίου στο Πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στις 10.15π.μ.  μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας .
Ήταν πραγματικά ένα κατανυκτικό και μουσικό οδοιπορικό από τα Πάθη ως την Ανάσταση του Χριστού ,με συνοδοιπόρο το κοντάκιο του Αγίου Ρωμανού του Μελωδού «Στο Πάθος του Κυρίου και στο Θρήνο της Παναγίας».Τα κείμενα του Αγίου Ρωμανού διάβασε ο Κωνσταντίνος Λαμπίδης. Τα μελωδήματα αντλημένα από τη Βυζαντινή,δημοτική και ποιητική μας παράδοση έψαλλε και απέδωσε η Γιάννα Δούμα. Στο πιάνο: η Παρασκευή Σδούγκου ,ενώ μουσικά τη συνόδευσαν ο Στέλιος ,η  Ελένη καί Μαρία Σδούγκου.


Η εκδήλωσή  μας είχε σκοπό να ευαισθητοποιήσει μικρούς και μεγάλους με αφορμή την Μεγάλη εβδομάδα μέσα από τη λειτουργική  και δημοτική παράδοση της πατρίδας μας  .To πλήθος κόσμου  που παρευρέθηκε ξεπέρασε κάθε προσδοκία. .Ευχαριστούμε «από καρδιάς «όλους που παρακολούθησαν την εκδήλωσή μας .Για τη δημιουργία της παράστασης ευχαριστούμε:τη Βίκυ Γεωργίου και Παναγιώτη και Μαρία Φουτούγιου..Καλό και ευλογημένο Πάσχα..

Recommended Post Slide Out For Blogger