Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή χρονιά φέτος θα προσπαθήσουμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες
.
.

Συνεχίζονται και αυτήν την Τετάρτη 21 Ιουνίου οι εσπερινές ομιλίες που πραγματοποιούνται στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής. Στις 6.00μ.μ. θα τελεστεί η ακολουθία του εσπερινού στη συνέχεια το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου ενώ θα ακολουθήσει η εσπερινή ομιλία.Ακολουθεί το Ιερό Απόδειπνο.

Διαβάστε σήμερα..

"

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

O Bill Gates εξηγεί γιατί τα παιδιά του απέκτησαν κινητό μετά τα 14

O Bill Gates εξηγεί γιατί τα παιδιά του απέκτησαν κινητό μετά τα 14
Ο συνιδρυτής της Microsoft μπορεί να έχει αμύθητη περιουσία, ωστόσο προσπαθεί να ζει σαν απλός άνθρωπος και κάνει τα πάντα για να μην καλομάθει τα παιδιά του.  
Ο Βill Gates είναι από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου και η περιουσία του πλησιάζει τα 87 δισεκατομμύρια δολάρια. Αν πιστεύετε πως τα τρία του παιδιά ηλικίας 20, 17, 14 μεγάλωσαν σε τρελές ανέσεις και πως του δόθηκαν όλα απλόχερα στο χέρι , τότε κάνετε πολύ μεγάλος λάθος.
Ο Gates όχι μόνο επέτρεψε στα παιδιά του ν' αποκτήσουν κινητό μετά την ηλικία των 14 ετών, αλλά κάνει τα πάντα για να μην μεγαλώσουν με τον λάθος τρόπο, πιστεύοντας πως ο κόσμος τους ανήκει.
Πηγή : Plus.grΑκόμα κι όταν τους αγόρασε smartphones τους επέτρεψε να τα χρησιμοποιούν για συγκεκριμένη ώρα: «Αυτό, βοηθάει τα παιδιά μου να κοιμούνται λογική ώρα, χωρίς να "καίγονται" στα κινητά τους. Μάλιστα, μου έκαναν παράπονα ότι τ' άλλα παιδιά αποκτούσαν κινητά σε μικρότερη ηλικία. Δεν έχουμε κινητά ή tablets όταν μαζευόμαστε για φαγητό και προσπαθούμε να έχουμε μία ισορροπία».
Μάλιστα, έχει φροντίσει τους μάθει την αξία των χρημάτων κι αν ήθελαν κάτι θα έπρεπε να βγάλουν το χαρτζιλίκι τους βοηθώντας στο νοικοκυριό: «Θέλω τα παιδιά μου να διασχίσουν το δικό τους μονοπάτι». Άλλωστε, δεν έχει κρύψει πως η περιουσία του δεν θα μεταβιβαστεί στην οικογένειά του, αλλά σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και τα παιδιά του είναι περήφανα γι' αυτή την κίνηση.
Επίσης, παραδέχτηκε πως φοράει ρολόι αξίας 10 δολαρίων και πως λατρεύει να τρώει fast food σε συνέντευξή του στην Mirror.

Recommended Post Slide Out For Blogger