Η θεατρική ομάδα "από καρδιάς" της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής παρουσιάζει στο θέατρο Γκλόρια - Ιπποκράτους 7 στην Αθήνα "τα κοριτσάκια με τα ναυτικά" βασισμένης στο ομώνυμο βιβλίο της κ.Ελένης Δικαίου ,την Παρασκευή 15 Ιουνίου στις 7.30μ.μ.
Πρόκειται για δύο δίδυμα κοριτσάκια που έζησαν τα μελένια χρόνια της Σμύρνης.Το έργο τα συνοδεύει στους ονειρεμένους περιπάτους με τη Νενέ στην παραλία της Σμύρνης , και από κει στα χρόνια της προσφυγιάς, στους φόβους αλλά και στα όνειρα της νέας ζωής στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα ταξίδι από τη Σμύρνη της Ιωνίας στη Νέα Ιωνία του Βόλου με όνειρα,μουσικές και χορούς από τη Μικρασία.Διάθεση προσκλήσεως Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής.Τιμή προσκλήσεως 5 ευρώ .Τα έσοδα από την παράστασή μας θα ενισχύσουν τη φιλανθρωπική δραστηριότητα της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής σε Ελλάδα και Αφρική .
Σας περιμένουμε


Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Προετοιμασία για τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Σάββατο του Λαζάρου. Ξεκινά το Μεγαλοβδόμαδο. Ευλογημένη Ορθοδοξία με τις τόσες χαρές και τις ομορφιές σου.Ξεκινάμε λοιπόν.!!Μετά τον εσπερινό της Κυριακής των Βαϊων που θα τελεσθεί το Σάββατο 8 Απριλίου στις 4.00μ.μ. στην Ιερά Μονή Χρυσοπηγής,θα ετοιμάσουμε τα βάγια και θα πλέξουμε  σταυρούς καμωμένους από φοίνικες,που θα μοιρασθούν την επόμενη μέρα.Θα προετοιμάσουμε έπειτα τον Ιερό Ναό για τη μεγάλη γιορτή.Όποιος θέλει και μπορεί είναι καλοδεχούμενος.

"Ιδού ο Νυμφίος έρχεται εν τω μέσω της νυκτός και μακάριος ο δούλος ον ευρήσει γρηγορούντα". 

Το δικό Του Εκούσιο Πάθος ,ας θεραπεύσει τα δικά μας πάθη.Καλή και ευλογημένη Ανάσταση.Recommended Post Slide Out For Blogger