+++ Την Τετάρτη 8 Oκτωβρίου στις 6.00μ.μ.στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής θα τελεσθεί η ακολουθία του εσπερινού,και η ακολουθία της παρακλήσεως της Θεοτόκου .Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον π.Εφραίμ Παναούση .+++Ιεραποστολή : 2012-2025 το μικρό μας μεγάλωσε!!Tην Κυριακή 12 Οκτωβρίου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής,θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αφιερωμένη στην Ιεραποστολή μας στην Ουγκάντα και τη φετινή μας δράση .Αναφορά με εικόνα και λόγο από το 2012 από τότε που ξεκίνησε μέχρι τώρα στο Λουγκουζί και Μπουσούγκιου .Σας περιμένουμε συνοδοιπόρους σε αυτήν την πανέμορφη ιστορία για να μάθετε να ενημερωθείτε και να ακούσετε την καρδιάς της Ιεραποστολής μας . Μετά την εκδήλωση θα προμηθεύσουμε για όσους θα ήθελαν κουμπαράδες της Ιεραποστολής ώστε να τους έχετε στο δικό σας χώρο και να συμβάλετε με ό,τι κάθε φορά μπορείτε να συνεισφέρετε .Αυτούς τους κουμπαράδες θα μπορείτε να τους επιστρέψετε στα τέλη Μαίου του 2026 στο Μοναστήρι μας ,ώστε να ενισχύσουν την επόμενη αποστολή μας στην Ουγκάντα.Σας περιμένουμε+++ Η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής έχει την ιδιαίτερη ευλογία να φιλοξενήσει στον Ιερό της Ναό στο Πολυδένδρι Αττικής, την Τιμία κάρα του Οσίου Δαβίδ από το ομώνυμο Μοναστήρι της Ευβοίας. Την Τιμία κάρα που θα μεταφέρουν στο Μοναστήρι μας της Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής ,πατέρες του Οσίου Δαβίδ, θα υποδεχθούμε την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου ενώ θα παραμείνει για τρεις ημέρες έως την Κυριακή 19 Οκτωβρίου για Ιερό προσκύνημα και Αγιασμό των αδελφών καθώς και των προσκυνητών αυτής.

Διαβάστε σήμερα..

"

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Το «Χριστός Ανέστη» του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον


Από τις πιο γνωστές «ελληνικές» οικογένειες του Χόλιγουντ, αυτή του σπουδαίου Τομ Χανκς. Εντάξει, ο Χανκς δεν είναι Ελληνας, αλλά είναι κάτι σαν δικός μας και δεν το κρύβει. Εχει δηλώσει «110% Ελληνας», κάνει διακοπές στην Αντίπαρο και παρακολουθεί τα ελληνικά έθιμα λόγω της συζύγου του, της ελληνικής καταγωγής και επίσης ηθοποιού Ρίτα Γουίλσον.

Η Γουίλσον, παντρεμένη με τον Χανκς εδώ και σχεδόν 30 χρόνια, δηλώνει ξεκάθαρα Ελληνίδα -ο πατέρας της πομάκος, η μητέρα της, η Δωροθέα, βορειοηπειρώτισσα. Και φυσικά χριστιανή ορθόδοξη. Ανήρτησε λοιπόν στο facebook τη φωτογραφία από την αναστάσιμη ακολουθία του Μεγάλου Σαββάτου: αυτή, ο Τομ Χανκς και ο γιος τους Τσέστερ Μάρλον με τα κεριά ανά χειράς. «Χριστός Ανέστη» έγραψε
Recommended Post Slide Out For Blogger