Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή προσπαθούμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Ξεκίνησε η Χριστιανούπολη 2017 στην Ουγκάντα.
(Η 5η ορθόδοξη κατασκήνωση στο χωριό Λουγκουζί).Η αποστολή μας συνεχίζεται και οργανώνεται από ομάδα εθελοντών. Ενημερωθείτε για τη δραστηριότητά μας.Ενισχύστε την προσπάθειά μας.
Ευχηθείτε!!


Από το μπλοκ των εκδόσεων Χρυσοπηγή θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη και της φετεινής μας αποστολής( της έκτης στη σειρά) της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.Με την προσευχή σας είστε εδώ!!

Ξεκίνησε η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017

Ξεκίνησε η κατασκήνωσή μας.!! Χριστιανούπολη 2017
5η Ορθόδοξη κατασκήνωση ενορίας Αγίου Σπυρίδωνος Λουγκουζί Ουγκάντας.Μάθετε περισσότερα.κάντε κλικ στην εικόνα

Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Τελευταία παράσταση της « Όμορφης μέρας ».

Την Κυριακή 26 Μαρτίου οι εθελοντές της ομάδος «από καρδιάς» της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής παρουσίασαν για μία ακόμη φορά τη θεατρική παράσταση « η πιο όμορφη μέρα» στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Αργυρουπόλεως με σκοπό να ενισχυθεί το φιλανθρωπικό έργο του Ιερού Ναού.Πολύς κόσμος ήρθε να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση που αποτελεί ένα αντίδοτο στην εθνική μας λησμονιά.Πέρα όμως από αυτό ενισχύεται το φιλανθρωπικό έργο του Ιερού Ναού και ειδικώτερα του συσσιτίου που καθημερινά μοιράζει φαγητό σε ενδείς και αναγκαιμένους της πόλης.

Ωστόσο για μας η παράσταση αυτή είχε έναν ιδιαίτερο συμβολισμό μιά και .ήταν η τελευταία παράσταση της "ομορφης μέρας" αφού ολοκληρώυθηκε η πορεία μίας σημαντικής διαδρομής  που ένωσε την αγάπη και την προσφορά ανθρώπων ,αποτέλεσε ένα σημαντικό μάθημα ιστορίας ,μια και ο αγώνας της ΕΟΚΑ έχει αγνοηθεί και τέλος ενισχύθηκαν πολλές φιλανθρωπικές προσπάθειες ενοριών και συλλόγων ,αλλά και η φιλανθρωπική δραστηριότητα της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής σε Ελλάδα και αφρική.

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που ενσάρκωσαν τους ρόλους αλλά και τους εκατοντάδες θεατές που με συγκίνηση το παρακολούθησαν .Ο Θεός να ευλογεί και να αγιάζει όλους.Κι αν εκείνος θέλει συνεχίζουμε....Καλό και ευλογημένο Πάσχα.Recommended Post Slide Out For Blogger