Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Νυχτερινή Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου .Η ακολουθία θα ξεκινήσει στις 9.00μ.μ. και θα περατωθεί στις 12.30π.μ.


Κάθε Πέμπτη στις 7.30μ.μ. πραγματοποιούνται εσπερινές ομιλίες στον Σύνδεσμο Αγάπης "ο Ιερός Χρυσόστομος" που βρίσκεται στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι .
Στις 6.45μ.μ. τελείται η ακολουθία του εσπερινού και στη συνέχεια πραγματοποιείται η ομιλία.Το κεντρικό θέμα της ιεραποστολικής χρονιάς αφορά στην ανάλυση και ερμηνεία των θαυμάτων του Κυρίου.

Διαβάστε σήμερα..

"

Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Μια θάλασσα με παιδιά,Ιεραποστολική εξόρμηση στο Καμπόγκε. ( Α μέρος )Τρίτη 4 Ιουλίου .Το ιατρείο μας στο Λουγκουζί συνεχίζεται κανονικά.Πολλά τα περιστατικά.Ο γιατρός Γιώργος Πολυχρονίδης από την Ελλάδα και ο γιατρός Χριστοφόρος από την Ουγκάντα και σήμερα παρόντες.
Η υπόλοιπη ομάδα τη ιεραποστολής μας επισκέφθηκε την Ορθόδοξη Ιεραποστολή του Καμπόγκε.Ένα υπέροχο δημοτικό σχολείο,με τα υπέροχα ελληνικά χρώματα  της σχολικής ποδιάς,άσπρο και μπλε.Ένα δημοτικό σχολείο γεμάτο ζωή με 350 παιδιά!!
Η περυσινή μας επίσκεψη  μας πρόσθεσε εμπειρία ,την οποία χρησιμοποιήσαμε από την αρχή.Ιερατικά είδη στον π.Σεμακούλα της Ιεραποστολής,ομιλία στα παιδιά.κουκλοθέατρο,πολλά ομαδικά παιχνίδια και βέβαια ατέλειωτες καραμέλλες.
Οι φωτογραφίες των παιδιών όλο δύναμη και χρώμα.Με τη χάρη του Θεού,η διακονία μας συνεχίζεται.

Recommended Post Slide Out For Blogger