Αν οι πολλοί επιμένουν να ξυπνήσεις .. εσύ μη σταματάς να ονειρεύεσαι..
Στην καρδιά της Αφρικής,στην Ουγκάντα,για έκτη χρονιά, μερικά όνειρα γίνονται πράξη.
Κάθε καλοκαίρι η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής διοργανώνει αποστολή στην Αφρικανική χώρα της Ουγκάντας.Για έκτη συνεχή προσπαθούμε για δύο μήνες από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο ,να βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε στον ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό Αμπελώνα της χώρας.Στη λατρεία ,στην κατήχηση ,στις βαπτίσεις ,στα Ιατρεία,στην κατασκήνωση,στις Ιεραποστολικές εξορμήσεις.
Γιατί η ιεραποστολή είναι σημαντική όσο το νερό!
Mε τη δική σας βοήθεια ,η προσπάθειά μας συνεχίζεται
Εθνική τράπεζα : 656/201115-86
IBAΝ : 3301106560000065620111586
στο όνομα του ιερέως της αποστολής μας
George Nyombi
Ευχαριστούμε " από καρδιάς " πολύ.Ο Θεός να σας ευλογεί.

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες
.

Η αποστολή μας στην Ουγκάντα συνεχίζεται !!

Από το μπλοκ των εκδόσεων Χρυσοπηγή θα έχετε συνεχή ενημέρωση για την πορεία και εξέλιξη και της φετεινής μας αποστολής( της έκτης στη σειρά) της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στην Ουγκάντα.Με την προσευχή σας είστε εδώ!!

Διαβάστε σήμερα..

"

Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Μια θάλασσα με παιδιά,Ιεραποστολική εξόρμηση στο Καμπόγκε. ( Α μέρος )Τρίτη 4 Ιουλίου .Το ιατρείο μας στο Λουγκουζί συνεχίζεται κανονικά.Πολλά τα περιστατικά.Ο γιατρός Γιώργος Πολυχρονίδης από την Ελλάδα και ο γιατρός Χριστοφόρος από την Ουγκάντα και σήμερα παρόντες.
Η υπόλοιπη ομάδα τη ιεραποστολής μας επισκέφθηκε την Ορθόδοξη Ιεραποστολή του Καμπόγκε.Ένα υπέροχο δημοτικό σχολείο,με τα υπέροχα ελληνικά χρώματα  της σχολικής ποδιάς,άσπρο και μπλε.Ένα δημοτικό σχολείο γεμάτο ζωή με 350 παιδιά!!
Η περυσινή μας επίσκεψη  μας πρόσθεσε εμπειρία ,την οποία χρησιμοποιήσαμε από την αρχή.Ιερατικά είδη στον π.Σεμακούλα της Ιεραποστολής,ομιλία στα παιδιά.κουκλοθέατρο,πολλά ομαδικά παιχνίδια και βέβαια ατέλειωτες καραμέλλες.
Οι φωτογραφίες των παιδιών όλο δύναμη και χρώμα.Με τη χάρη του Θεού,η διακονία μας συνεχίζεται.

Recommended Post Slide Out For Blogger