Παύλος Μελάς -Το σύμβολο του Μακεδονικού αγώνα.Νέα θεατρική παράσταση !!

Η φιλανθρωπική και ιεραποστολική ομάδα ¨από καρδιάς" της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής, παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση :" Παύλος Μελάς-Το σύμβολο του Μακεδονικού αγώνα".Η παράσταση θα δοθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 στις 6.00μ.μ. στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Ατικής.Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ .Τα έσοδα από τη θεατρική παράστασή μας θα ενισχύσουν το ιεραποστολικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μονής σε Ελλάδα και Αφρική.
Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων, και στο Σύνδεσμο Αγάπης ο Ιερός Χρυσόστομος στην οδό Πυργοτέλους 3α στο Παγκράτι .Ευχαριστούμε και σας περιμένουμε

Εκκλησιαστικές επικαιρότητες

.
Εκκλησιαστικές επικαιρότητεςΔιαβάστε σήμερα..

"

Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017

Για τους νικητές...


Είμασταν όλοι εκεί για τους νικητές του προγράμματος απεξάρτησης ‘επιλογή´του Ελαιώνα.Στην εκδήλωση που έγινε στο Γκάζι. Ο υπουργός κ. Κοντονής ο εισαγγελέας κ. Δασούλας η δ/ντρια του κέντρου κ. Μπουκη, το προσωπικό και εθελοντές της ομάδας απο καρδιάς´ της Ι. Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδενδρι Αττικής. Σαράντα εννιά άνθρωποι κατάφεραν να ξανακερδίσουν τη ζωή τους, το έβλεπες στην καθαρή μάτια τους, στα χαμόγελα των παιδιών τους, στην έκφραση των δικών τους. Να συνεχίσουν έτσι δυνατοί και τίποτα πια να μην ξαναπαγώσει τα όνειρα τους.


Recommended Post Slide Out For Blogger