Διαβάστε σήμερα..

"

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Ένα Χριστουγεννιάτικο παζάρι,μία μεγάλη γιορτή !!





Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου η φιλανθρωπική ομάδα ¨από καρδιάς» της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής,οργάνωσε με την βοήθεια  πολλών εθελοντών ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο παζάρι για την ιεραποστολή μας  στην Ουγκάντα .
Ήταν μία υπέροχη πραγματικά μέρα που μας φύλαξε ο Θεός , για την Ιεραποστολή μας .'Ενα  Χριστουγεννιάτικο παζάρι με πανέμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια και δώρα.Η προετοιμασία ήταν αρκετή  και κοπιάστική ,αλλά το αποτέλεμα δικαίωσε όλους, όσοι με ψυχή εργάστηκαν για το σκοπό αυτό.

Στο παζάρι μας φέτος βάλαμε σκοπό να προβάλουμε την Ιερπαποστολική δραστηριότητα της Ιεράς  Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής,στα δύο Ιεραποστολικά κλιμάκια που με τη χάρη του Θεού και την ενίσχυση πολλών φίλων και συνεργατών της Ιεραποστολής εργάζονται και προοδεύουν.Του Αγίου σπυρίδωνος στο χωριό Λουγκουζί και της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας στην Νότια Ουγκάντα.
Στο παζάρι αυτό που γέμισε από ανθρώπους όλων των ηλικιών πραγματοποιήσαμε όμως και μία Χριστουγγενιάτικη γιορτή...Τραγουδήσαμε παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια,ενώ νέοι  εθελοντές χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.
Ευχαριστούμε όλους συμμετείχαν και φέτος στο παζάρι μας.Ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Πεύκης κ. Μαυρίδη και τον κ.Φωτίδη  πρόεδρο του ΠΕΑΠ ,για την βοήθεια αλλά και την παραχώρηση της αίθουσας « Μανώλης Αναγνωστάκης» καθώς και για τη βοήθειά του τον ηχολήπτη και φίλο Σωτήρη Γρκέμμο .
Ευχόμαστε ο Θεός να δυναμώνει και να ευλογεί κάθε καλό και δημιουργικό τους έργο. Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα σε εθελοντές και φίλους της ιεραποστολής..Ευχαριστούμε..Ουέμπαλε νιό . από " καρδιάς" πολύ.






Recommended Post Slide Out For Blogger